Cătălin Crișan, operat de urgență. Diagnosticul dur pe care l-a primit artistul: „M-a salvat”

Solistul a ajuns pe masa de operație.
  • Publicat:

Cătălin Crișan a trecut printr-o operație complicată, dar absolut necesară pentru sănătatea lui. Pe rețelele de socializare, cântărețul a explicat ce a pățit. 

Cătălin Crișan a fost operat de urgență

Duminică seară, 28 ianuarie 2024, Cătălin Crișan și-a îngrijorat fanii de pe social media, după ce a publicat câteva imagini cu el, la spital.  Solistul de 55 de ani a suferit o intervenție chirurgicală și a explicat pe Facebook cu ce probleme de sănătate s-a confruntat în ultima perioadă. Cătălin Crișan a fost diagnosticat cu hernie de disc, iar durerile acute l-au trimis direct pe masa de operație.

Interpretul de muzică ușoară a fost operat de Mihai Adrian Cristescu, medic primar neurochirurg, care a realizat anual peste 400 de intervenții pentru afecțiuni ale coloanei vertebrale.

„Bună seara! Vreau să-i mulțumesc domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat sa scap de acele dureri GROAZNICE… N-a avut curaj sa se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere. Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru că a avut și are grija de mine!”, a scris Cătălin Crișan, pe pagina lui personală de Facebook.

Citește și: Noi detalii despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu, după ce a fost internat la Urgențe! Ce se întâmplă cu fostul președinte acum

Ce este hernia de disc

Hernia de disc este o afecțiune a coloanei vertebrale și una dintre cele mai frecvente cauze ale durerilor de spate și picioare. Hernia de disc apare, de obicei, dacă unul dintre discurile coloanei vertebrale se fragmentează și ajunge să comprime rădăcinile nervoase sau măduva spinării.

Sursa foto: facebook Cătălin Crișan

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân