Ashley Graham ține „dieta lui Dumnezeu”. Ce mănâncă, de fapt, cea mai sexy femeie din lume în 2023

  • Publicat:
Ashley Graham ține

Mănânci și te rogi. Cam asta are la bază așa-numita „Dietă a lui Dumnezeu”, inspirată direct din… Biblie! Da, ați auzit bine. Iar Ashley Graham deja o urmează cu sfințenie. Și nu este singura vedetă care promovează această nouă modă culinară care face furori deja la Hollywood.

„Când mănânci și te rogi, devii mai sensibil la cuvântul lui Dumnezeu”, ne explică modelul plus-size Ashley Graham (36).

Aceasta a recunoscut încă din 2019, pentru revista Elle, că ține Dieta lui Dumnezeu o dată pe săptămână împreună cu soțul ei, Justin Ervin, pentru a-și clarifica gândurile de fiecare dată când iau decizii majore în familia lor.

În ce constă Dieta lui Dumnezeu. Alimentele primare, consumate cu sfințenie

Dieta lui Dumnezeu constă în preparate vegane, lipsite de zaharuri, carbohidrați rafinați, cofeină și alcool. De fapt, e vorba despre 21 de zile în care poți mânca doar legume, fructe și pâine nedospită.

În Biblie, scrie doar despre legume și apă că pot fi consumate, la care se adaugă semințele și boabele de tot felul. Cu alte cuvinte, orice provine dintr-o sămânță, adică plantele, sunt binevenite pe farfuria noastră. Restul e strict interzis.

Orezul brun, ovăzul, porumbul, mazărea, nucile, migdalele, pastele integrale, toate legumele și toate fructele sunt permise în această dietă, fie că sunt naturale, înghețate, uscate, sub formă de suc sau la conservă (atât vreme cât nu conțin adaos de zahăr).

Uleiul trebuie consumat în cantități minime și nu pentru prăjire, iar condimentele permise sunt doar sarea și piperul.

Pâinea, așa cum am spus mai sus, trebuie să fie NEDOSPITĂ, exact că în vremurile biblice. Integrală, fără drojdie, zahăr sau alți aditivi.

Iar apa trebuie să fie NELIPSITĂ la fiecare masă sau rugăciune.

„Este exact ceea ce ne-am dorit!”, a mai spus Ashley Graham pentru revista ELLE.

Citește și: Dieta lui Kate Moss: ce mănâncă vedeta pentru a arăta fabulos la 48 de ani

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân