Diagnosticul dur primit de Lili Sandu la 29 de ani: ”Fusesem la un doctor și mi-a dat verdictul acesta”

  • Publicat:
Diagnosticul dur primit de Lili Sandu la 29 de ani: ”Fusesem la un doctor și mi-a dat verdictul acesta”

Lili Sandu, în vârstă de 44 de ani, a primit un diagnostic dur de la medic pe vremea când avea 29 de ani. ”Fusesem la un doctor și mi-a dat verdictul acesta”, a spus ea.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august 2020, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie 2020, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul.

 

Lili Sandu: „Asta se întâmplă când există o problemă hormonală la femei”

În plan profesional, cariera lui Lili Sandu a început în anul 1995, a avut primul contact cu scena prin intermediul emisiunii ”Școala Vedetelor”, după care a colaborat cu trupa Trinity, împreună cu Ileana Lazariuc. Lili Sandu a avut o scurtă carieră solo până în anul 2009, iar apoi a plecat în SUA pentru a deveni actriță. Aceasta a apărut în câteva telenovele în România și a prezentat mai multe emisiuni TV.

La vârsta de 29 de ani, Lili Sandu a primit un diagnostic dur din partea medicilor, după cum a dezvăluit ea pentru revista Unica. Lili Sandu a fost diagnosticată cu… Vezi aici continuarea și declarația completă a vedetei de televiziune.

sursa foto:  Lili Sandu Official

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân