Serena Williams și-a dat pe sub ochi cu laptele ei matern timp de o săptămână. Ce s-a întâmplat apoi: „Vi se pare foarte ciudat?”

Fosta jucătoare de tenis Serena Williams a șocat pe toată lumea.
  • Publicat:

Fosta jucătoare de tenis Serena Williams, în vârstă de 42 de ani, a născut în august al doilea copil. Ea și soțul său, Alexis Ohanian, mai au o fetiță de șase ani, pe Alexis Olympia. Recent, ea a dezvăluit că și-a dat pe sub ochi cu laptele ei matern. Care a fost motivul pentru care a făcut acest lucru? 

Motivul pentru care Serena Williams și-a dat pe sub ochi cu laptele ei matern

În urmă cu mai bine de 3 luni, Serena Williams a născut al doilea copil, o fetiță care a primit numele Adira River. Fosta sportivă a precizat că nașterea a făcut-o să experimenteze anumite chestii și a ținut să le împărtășească și celor 1,6 milioane de fani pe care îi are pe Tik-Tok.

Serena Williams a dezvăluit că folosește laptele matern pentru tratarea unor afecțiuni ale pielii, precum arsurile solare.

Și-a tratat arsurile solare de pe față

„Trebuie să spun că după o săptămână în care am folosit laptele meu, matern, pe pielea de sub ochi, a funcționat! Vi se pare foarte ciudat?”, a fost mesajul transmis de Serena pe Tik-Tok.

Mai mult de atât, fosta tenismenă din SUA a spus că laptele produs de corpul său a fost folosit timp de o săptămână pentru a-și tampona zona de sub ochi.

„Am suferit unele arsuri de la soare … Poveste lungă, nu mă întreba! Și m-am gândit să folosesc lapte de la mine. Dacă face bine copilului … Nu e o problemă cantitatea, este mult lapte. Și voi folosi în jur de o săptămână”, a mai adăugat aceasta.

Fanii, șocați de practica fostei tenismene

Serena Williams a recunoscut că vindecă și rănile copiilor săi tamponând tot cu lapte matern.

„Funcționează pentru copilul meu. Trebuie să spun că după o săptămână în care am folosit laptele meu matern sub ochi, a funcționat de minune!”, a spus Serena Williams.

Aceste afirmații au atras numeroase reacții în mediul online. Mulți fani au fost șocați de modul în care aceasta își folosește laptele matern.

„Este dezgustător”, „Nu mi-aș fi putut imagina așa ceva”, „Nu îmi vine să cred așa ceva! E absolut groaznic” și „Voi ați mai auzit așa ceva vreodată?”, au fost o parte dintre reacțiile internauților.

@serena

Ok is this totally weird??? I have to say after a week of using MY breast milk under my eye – it worked! I’m dying to hear your thoughts. Be nice lol 🙈 #momsoftiktok #fyp #foryourpage #serenawilliams #life #beauty #motherhood #momhumour #moms

♬ original sound – Serenawilliams

Sursa: TMZ

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân