Sebastian Dobrincu a suferit un accident: „SMURD-ul a reușit să mă ducă la Floreasca”

Sebastian Dobrincu s-a ales cu degetele de la mână retezate.
  • Publicat:
Sebastian Dobrincu a suferit un accident: „SMURD-ul a reușit să mă ducă la Floreasca”
Sebastian Dobrincu a suferit un accident casnic/ foto: instagram

Sebastian Dobrincu a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un accident casnic în urmă cu câteva zile. Tânărul antreprenor și-a retezat degetele de la o mână, din cauza neatenției, în timp ce folosea un feliator de legume.

Sebastian Dobrincu a ajuns de urgență la spital

Zilele trecute, Sebastian Dobrincu a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce s-a accidentat din cauza neatenției. Fostul investitor de la „Imperiul Leilor”, emisiunea difuzată la PRO TV, le-a povestit celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare prin ce clipe grele a trecut.

Citește și: Tatăl lui Britney Spears, în stare gravă. Medicii l-au operat de cinci ori înainte de a decide să-i amputeze piciorul

Și-a retezat degetele de la o mână

Într-o clipă de neatenție, Sebastian Dobrincu și-a retezat degetele de la mâna dreaptă în timp ce folosea un feliator de legume. A fost transportat la Spitalul Floreasca., după ce timp de 40 de minute a sângerat acasă.

Când a ajuns la unitatea medicală, el le-a dezvăluit fanilor condițiile pe care le-a găsit acolo. Medici suprasolicitați, dar și pacienții care formau cozi interminabile pe holul unității medicale.

sebastian la spital
sursa foto: instagram

„De ce susțin #SpitalePubliceDinBaniPrivati? Fiindcă neajunsurile spitalelor din România ne afectează într-un final pe noi toți. Și se pare că a venit rândul meu. Vă zic doar că în duelul dintre feliatorul de legume și mâna mea, n-am ieșit câștigător. Am pictat bucătăria vreo 40 de minute, până când SMURD-ul a reușit să mă ducă la Floreasca. Condițiile de acolo, le cunoaștem cu toții. Medicii evident suprasolicitați de numărul mare de pacienți la urgențe.

Cozi interminabile pe holuri și la blocul operator. Saloanele de pacienți pline ochi. Împreună putem schimba asta. Echipa #SpitalePubliceDinBaniPrivati renovează și utilează spitale de peste 3 ani, iar pe lângă faptul că s-a investit peste €3M+, anul acesta a reușit să schimbe legea fiscală. De data aceasta, Fundația Metropolis propune un proiect care implică o investiție de peste 800.000 de euro: renovarea Secției de Chirurgie a Institutului Clinic Fundeni — unul dintre cele mai mari centre de transplant din țară”, a scris Sebastian Dobrincu pe rețelele de socializare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân