Tatăl lui Britney Spears, în stare gravă. Medicii l-au operat de cinci ori înainte de a decide să-i amputeze piciorul

Jamie, tatăl lui Britney Spears, trece prin momente cumplite. 
  • Publicat:
  • Actualizat:
Tatăl lui Britney Spears, în stare gravă. Medicii l-au operat de cinci ori înainte de a decide să-i amputeze piciorul
foto: Profimedia

Tatăl lui Britney Spears a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii au decis să-i amputeze piciorul. În urmă cu mai bine de o lună, Jamie Spears a fost dus de urgență la o unitate medicală, iar starea sa de sănătate continuă să se deterioreze. Ce a pățit, de fapt, bărbatul?

Tatăl lui Britney Spears are probleme mari de sănătate

Tatăl lui Britney trece prin momente dificile. Bărbatul a făcut o infecție masivă la unul dintre picioare și a stat internat săptămâni bune în spital. Din nefericire, medicii au fost nevoiți să-i amputeze piciorul, după eșecul mai multor intervenții chirurgicale.

Cât timp a fost în spital, Jamie Spears a suferit în total cinci intervenții chirurgicale pentru a combate infecția, însă doctorii au decis să-i amputeze piciorul, în cele din urmă. Se pare că el ar fi suferit de o infecție gravă care provine de la o operație de protezare a genunchiului pe care a suferit-o în urmă cu 16 ani.

Bărbatul de 71 de ani s-a ales cu piciorul amputat

„Jamie a suferit o infecție gravă care a necesitat o intervenție chirurgicală. A fost spitalizat săptămâni întregi într-un centru special pentru boli infecțioase. Nu se simte bine”, a  dezvăluit un apropiat al lui pentru The Sun.

Din cauza problemelor sale de sănătate. Jamie Spears, în vârstă de 71 de ani, a slăbit peste 11 kilograme. Mai mult de atât, bărbatul ar vrea să se împace cu fiica lui celebră.

Jamie a intrat sub atenția presei de când Britney Spears l-a acuzat că a fost ‘abuziv’ în calitate de tutore al ei timp de 13 ani. În 2021, solista a solicitat unui judecător din Los Angeles să încheie tutela de 13 ani exercitată de tatăl său.

Conform presei internaționale, tatăl vedetei pop a deținut controlul asupra deciziilor personale, medicale și financiare ale lui Britney Spears.

Britney Spears a reluat legătura cu mama sa

Lynne, mama lui Britney Spears, și-a dorit enorm să reia legătura cu fiica sa, după ce în ultimii ani au avut numeroase conflicte. În plus, femeia s-a rugat de starul pop să se împace cu tatăl ei natural. Jamie.

Anul acesta, solista și-a sărbătorit ziua de naștere alături de mama ei, Lynne, în vârstă de 68 de ani.

„Lynne o iubește foarte mult pe Britney. Nu există îndoială. Lynne chiar face un efort să fie în viața lui Britney, iar acesteia îi place să petreacă timp cu mama ei. Au o relație complicată, dar se pare că au nevoie una de alta”, a dezvăluit o sursă apropiată celor două, pentru People.

Într-un mesaj postat pe Instagram, Britney Spears a dezvăluit că a făcut pace cu mama ei și că aceasta i-a trecut pragul casei pentru prima dată în trei ani.

„Draga mea mamă a apărut în pragul casei mele după trei ani… a trecut atât de mult timp. În ceea ce privește familia, există întotdeauna lucruri care trebuie rezolvate, dar timpul vindecă toate rănile”, a mărturisit solista, pe rețelele de socializare.

Sursa: Mirror.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân