Cum a reușit Dan Bittman să slăbească șapte kilograme: „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Solistul de la Holograf are mare grijă de silueta lui.
  • Publicat:
Cum a reușit Dan Bittman să slăbească șapte kilograme:
Dan Bittman a slăbit considerabil în ultima perioadă/ sursa foto: Instagram Dan Bittman

Dan Bittman a ajuns la veritabila vârstă de 61 de ani, dar solistul trupei Holograf se menține într-o formă de zile mari. În ultima perioadă, el a făcut schimbări mari în programul său alimentar și așa a reușit să slăbească șapte kilograme. Iată declarațiile! 

Dan Bittman a reușit să slăbească șapte kilograme

Dan Bittman este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. De fiecare dată când apare în public, cântărețul își dorește să aibă o imagine plăcută. De aceea, a decis să adopte o rutină alimentară, iar rezultatele nu au încetat să apară.

Într-un interviu pentru CIAO.RO, Dan Bittman a dezvăluit cum a reușit să dea jos șapte kilograme, fără prea mult efort. Nu a făcut sport și nici nu a ținut diete drastice. Interpretul a precizat că a ales să mănânce doar între orele 14.00-22.00.

Citește și: Românii cărora nu le este recomandat postul | Dr. Tudor Ciuhodaru: „Cred că Divinitatea nu va fi deranjată de acest fapt”

Solistul de la Holograf mănâncă doar între orele 14.00 și 22.00

„Am încercat o chestie și văd că la mine a funcționat. Mănânc în fiecare zi, după ora 14:00. Între 14.00 și 22.00. Și mi se pare ok, adică nici nu mi-e foame, nici nu trebuie să țin dietă strictă. Mănânc cu pâine, mănânc de toate. La mine a funcționat, am slăbit vreo 7 kilograme fără ca să fac niciun efort”, a declarat solistul de la Holograf, pentru CIAO.RO. 

Deși a adoptat acest regim alimentar, Dan Bittman a ținut să specifice că va găti pentru familia lui de sărbători. Mai exact, solistul de la Holograf va face sarmale, dar și alte preparate delicioase.

„Da, fac cele mai bune sarmale. Cele mai bune sau așa spun copiii, sau mi se pare mie! Fac un borș de legume extraordinar, fac pui la sticlă, cum se spune pe sticlă, fac cartofi la cuptor. Am făcut multe chestii, da, serios”, a mai completat interpretul, pentru sursa citată anterior.

Citește și: Cum să reziști tentației de a mânca în exces de sărbători

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân