Dieta lui Kate Moss: ce mănâncă vedeta pentru a arăta fabulos la 48 de ani

  • Publicat:
Dieta lui Kate Moss: ce mănâncă vedeta pentru a arăta fabulos la 48 de ani
Sursa foto: shutterstock

Kate Moss arată și se simte fantastic la cei 48 de ani, e limpede pentru toată lumea! Fotomodelul britanic și-a schimbat complet stilul de viață în ultimii ani, iar astăzi urmează cu sfințenie câteva trucuri pentru a se menține în formă. Iată care sunt acestea!

Dieta lui Kate Moss: obiceiuri noi care o ajută să arate și să se simtă minunat

Iată pe ce se bazează dieta lui Kate Moss pentru a avea o silueta de vis și o sănătate de fier:

Dieta 80/20

Ce presupune această dietă? Ei bine, 80% din timp Kate mănâncă alimente nutritive, sănătoase și curate, iar în restul timpului rămas, aceasta își face poftele.

Astfel, Kate rămâne fidelă unui stil de viață sănătos, dar se bucură și de micile plăceri ale vieții. Ponderat, desigur.

Consumă suc verde

Sucul verde este atât de popular în rândul vedetelor: de la Bella Hadid și până la Kate Moss, numeroase celebrități îl consumă în mod frecvent.

Fotomodelul bea suc verde în fiecare zi pentru a-și lua necesarul de vitamine și minerale. Mai mult, uneori apelează și la suplimentele anti-îmbătrânire pe care le ia împreună cu sucul verde pentru a-și ajuta corpul să rămână plin de vitalitate și de energie.

Consumă doar ouă la micul dejun

Kate admite că nu este o împătimită a timpului petrecut în bucătărie, însă că micul dejun îi iese absolut delicios. Fiind și cea mai importantă masă a zilei, micul dejun este absolut necesar pentru frumoasă vedetă. Aceasta mănâncă întotdeauna ouă dimineața, considerându-le cele mai complete alimente, bogate în toți nutrienții necesari pentru o bună funcționare a organismului.

Consumă multe banane

E știut faptul că bananele sprijină procesul de slăbire și că sunt bogate în proteine și fibre. Se pare că și Kate știe acest lucru, ea incluzând bananele în smoohie-uri diverse, dar și-n dieta sa ca gustări.

Jonglează cu salatele

Fotomodelul britanic admite că nu obișnuia să mănânce salate mai deloc în tinerețe. Acum conștientizează cu adevărat importanța alimentației și integrarea salatelor în dietă.

„Nu mâncam salate mai deloc! Acum mă simt mult mai bine de când le-am introdus în dieta mea”, a spus Kate pentru The Guardian

Gătește mese echilibrate

Kate mizează pe preparate cât mai curate, mai sănătoase atunci când vine vorba de meniul zilnic.

De pildă, una din rețetele sale favorite este puiul la cuptor cu legume (broccoli, cartofi și morcovi). Conține proteine, vitamine și carbohidrați, o combinație excelentă pentru un prânz ideal pentru păstrarea siluetei, dar și a sănătății.

Pe lângă toate aceste reguli din alimentație, modelul britanic se antrenează și-n sala de forță pentru a se menține în forma de invidiat pe care o afișează pe rețelele de socializare.

Sursa: eatthis.oom

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân