Andreea Marin a slăbit peste 20 de kilograme: regulile stricte pe care și le-a impus la alimentație! „Nu amestec mâncărurile”

Andreea Marin a ajuns la o formă fizică de invidiat, după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce reguli a respectat prezentatoarea tv?
  • Publicat:

Andreea Marin a surprins pe toată lumea cu transformările fizice pe care le-a suferit în ultimul an. Vedeta a adoptat o dietă echilibrată, astfel că a dat jos nu mai puțin de 20 de kilograme. Recent, ea a dezvăluit cum s-a bucurat de bunătățile de pe masa de Paște.

Andreea Marin, secretul siluetei sale

Andreea Marin s-a bucurat de toate bunătățile tradiționale de pe masa de Paște, fără să își pună în pericol silueta. După ce a reușit să slăbească 20 de kilograme, prezentatoarea tv se simte mulțumită de felul în care arată. Mai mult, Andreea Marin pune accent pe sănătate, iar acum se poate declara cu adevărat mulțumită de rezultatele sale. Cu un program alimentar corect, dar și cu sport, prezentatoarea tv a reușit să ajungă la o formă fizică de invidiat.

Ce reguli stricte are

Una dintre regulile de bază ale vedetei este să aibă grijă la ceea ce mănâncă, fără a elimina anumite alimente din meniul său. În ciuda tentațiilor din timpul sărbătorilor, Andreea Marin se angajează să se bucure de masa de Paște cu măsură și echilibru, respectându-și obiceiurile sănătoase pe care le-a adoptat.

„Moderația, atât, și nu voi amesteca mâncărurile. Mănânc din toate câte puțin, dar nu deodată, ci cu pauze între felurile de mâncare. Sărbătorile le petrecem în familie, ca întotdeauna, casa e pregătită și decorată de Paște. Pentru noi e o sărbătoare de suflet, cu toate cele tradiționale pe masă și cu dragoste în suflete”, a spus, Andreea Marin pentru UNICA.ro.

Procesul de slăbire

Andreea Marin a mărturisit că procesul de slăbire a fost lung și anevoios. Ea a recunoscut că a fost o perioadă dificilă, însă a reușit să îmbine dieta, sportul, dar și procedurile necesare pentru a-și ajuta corpul să topească stratul de grăsime în plus.

Pentru vedetă, motivul principal al acestei transformări nu a fost dorința de a-și contura silueta, ci preocupările legate de sănătate. Ea a subliniat importanța respectării echilibrului în toate aspectele vieții pentru a avea un trup sănătos și o minte limpede.

„Sunt și multe lucruri pe care le știu, le-am învățat în viață. Teoria e una și respectarea în practică a celor pe care le ști e alta. Am muncit foarte mult în ultimii ani, cu somn puțin, cu dezechilibru din punct de vedere nutrițional, deși încercam mereu, eram mereu conștientă și încercam să echilibrez lucrurile. Dar până la urmă, dacă nu există o balanță corectă în toate, nu faci ce trebuie”, a mai explicat Andreea Marin pentru Playtech.ro.

Sursă foto – Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan