Amber Heard, diagnosticată cu două tulburări de personalitate după despărțirea de Depp

  • Publicat:

Amber Heard a fost diagnosticată, se pare, cu două tulburări de personalitate de unul dintre specialiștii care au urmărit îndeaproape procesul dintre aceasta și Johnny Depp.

Amber Heard, diagnosticată cu BPD și HPD

Dr. Shannon Curry, psiholog clinician, a fost chemată să analizeze relația tumultoasă dintre Amber Heard și Johnny Depp. Astfel, acesta a diagnosticat-o pe actriță cu două tulburări de personalitate, mai exact cu borderline, dar și cu personalitate histrionică. Cele două afecțiuni sunt întâlnite la persoanele cu tipare de instabilitate emoțională și comportament de căutare a atenției.

„Rezultatele evaluării doamnei Heard au susținut două diagnostice: Tulburare de personalitate borderline (BPD) și tulburare de personalitate histrionică (HPD)”, a declarat dr. Shannon Curry în fața instanței.

Prin analiză sa, Dr. Curry a declarat că a ajuns la concluzia că îndrăgită actriță a „exagerat în mod grosolan” cu reacțiile sale în ceea ce-l privește pe Depp. Aceasta a mai precizat și faptul că borderline-ul cu care Heard se confruntă o determină pe aceasta să aibă „comportamente foarte extreme”.

Ca urmare acestor două tulburări, cineva ca Heard ar putea părea extrem de fermecător la începutul unei relații de iubire sau chiar prietenie, urmând ca mai apoi să se schimbe complet.

Tulburarea de personalitate histrionică și BPD

Tulburarea de personalitate histrionică (HPD) este o tulburare de personalitate care apare de regulă însoțită și de alte tulburări de personalitate, precum tulburarea de personalitate borderline (BDP) sau narcisism.

Există o suprapunere semnificativă între simptomatică regăsită în HPD și simptomatică regăsită în BDP. De pildă, ambele împărtășesc trăsăturile schimbărilor rapide și ale emoțiilor reactive, ambele fiind asociate cu comportamentul impulsiv/ temperamental.

Potrivit specialiștilor, ambele tulburări descriu un comportament care caută atenție, începe de la vârsta adultă și este evident în situații diferite.

Citește și: Tulburarea de tip borderline: soluţii de la psihoterapeut VIDEO BY CSID

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân