Amalia Năstase a slăbit 30 de kilograme în 6 luni urmând această dietă

03.10.2020

Amalia Năstase a slăbit 30 de kilograme urmând dieta oloproteică, sub supravegherea medicului nutriționist Ruxandra Pleșea, iar rezultatele sunt spectaculoase.

În doar 6 luni, vedeta în vârstă de 44 de ani și mamă a 3 copii minunați a scăpat de cele 32 de kilograme acumulate la ultima sarcină.

Amalia Năstase a slăbit cu dieta oloproteică

Într-o emisiunea televizată, Amalia Năstase a mărturisit că lipsa fructelor a fost cel mai mare obstacol pe care a trebuit să îl depășească.

De o lună de zile n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine și carne și pește. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie. Dimineața mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. După aceea, la prânz, 80 de grame de carne cu 200 grame de salată. Ți le măsori o dată și după aceea îți dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găsești carne de pui fără tot felul de chestii și atunci mănânc de vită, de vițel, chiar și de porc. Orice pește, somon, în primul rând, fructe de mare… Dimineața beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poți să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiți de ovăz sau ou, somon afumat și 200 de grame de legume, a declarat vedeta în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

În pandemie s-a îngrășat 4 kilograme, dar le-a dat jos prin post

Chiar dacă a scăpat de surplusul ponderal, Amalia Năstase a „câștigat” 4 kilograme în pandemie, din cauza lipsei de mișcare.

Pentru că a muncit enorm să ajungă la greutatea ideală, ea a decis să ia atitudine și să nu lase lucrurile să scape de sub control, așa că e din nou la cură de slăbire, tot sub supravegherea atentă a medicului nutriționist.

De data asta ține post, împreună cu partenerul ei de viață, Răzvan Vasilescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Instagram vs real life. Hai, gata. Paste fericit! ✌️

O postare distribuită de Amalia Nastase (@amalianastase) pe

Cei doi adoră să gătească împreună și să facă mișcare.

E un fel de post, dar nu chiar post negru. Primești o cutie cu alimente și, cinci zile pe lună, mănânci doar din ea. Sunt două supe pe zi, două batoane, suplimente, făcute toate de nutriționiști. Eu am ținut de luni până vineri și atunci în weekend mi-a fost mai ușor. Oricum, genul ăsta de program este de doar 5 zile pe lună, după ce termini poți să mănânci normal. Pe lângă kilogramele pe care le dau jos, îi dau o perioadă de odihnă și sistemului digestiv. Am ținut și eu, și Răzvan și suntem foarte mulțumiți, am scăpat de kilogramele acumulate în pandemie, a declarat Amalia Năstase.

Programul de exterminare a celulitei rezistente la diete

Într-o postare pe Instagram, Amalia Năstase dezvăluie că apelează la un „program de exterminare a celulitei” numit Velashape.

Un alt secret dezvăluit de vedetă este baia în gheață, care face parte dintr-un program special de detoxifiere.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Recomandare video
Cârnați la grătar cu legume și porumb copt