Adele, o vegetariană fără fumuri

"Nu mi-am dorit niciodată să arăt ca modelele de pe copertele revistelor. Eu reprezint majoritatea femeilor normale şi sunt foarte mândră de asta."
Adele, o vegetariană fără fumuri

Când designerul Karl Lagerfeld i-a transmis, la începutul acestui an, că este „puţin cam grasă”, Adele s-a făcut foc şi pară, „trăznindu-i” o replică pe măsură.

„Nu mi-am dorit niciodată să arăt ca modelele de pe copertele revistelor. Eu reprezint majoritatea femeilor normale şi sunt foarte mândră de asta.”

Mândră sau nu, cântăreaţa a apărut câteva săptămâni mai târziu, la premiile Grammy, vizibil subţiată. Iluzie optică? Nicidecum!

Observaţia designerului a pus-o pe gânduri, astfel încât Adele a început să meargă la sală, s-a lăsat de fumat şi a trecut pe mâncare vegetariană.

Citeşte şi: Adele ia o pauză de cinci ani: „Voi avea timp să fiu fericită şi îndrăgostită”

Diana Suciu

Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică