A renunţat la carne de nouă ani. Paula Seling, reţete vegane care au ajutat-o să slăbească 10 kilograme

Paula Seling a reuşit să slăbească 10 kilograme de când a decis să nu mai consume carne.
A renunţat la carne de nouă ani. Paula Seling, reţete vegane care au ajutat-o să slăbească 10 kilograme
FOTO: Instagram / A renunţat la carne de nouă ani. Paula Seling, reţete vegane care au ajutat-o să slăbească 10 kilograme

Paula Seling a făcut schimbări majore în stilul ei de viaţă. În primul rând, este foarte preocupată de sănătatea ei, motiv pentru care a învăţat să trăiască sănătos şi a descoperit că este din ce în ce mai atrasă de preparatele vegane. Îndrăgita solistă în vârstă de 41 de ani a adoptat acest stil de viaţă şi a reuşit chiar să slăbească peste 10 kilograme încă de anul trecut.

Unul dintre motivele pentru care suntem convinşi că este foarte atrasă de acest stil alimentar are legătură cu postările sale din mediul online, dar mai ales din faptul că şi-a deschis un canal pe Youtube unde le prezintă urmăritorilor ei diverse reţete vegane şi preparate sănătoase. La un moment dat chiar a fotografiat pe reţelele sociale o pizza făcută de ea şi a scris în dreptul ei următorul text: “Super super super pizza proteică, vegană, cu blat de linte roşie cu turmeric. Excelentă şi super sănătoasă. Lintea roşie e un super aliment şi e fără gluten. Vrea cineva reţeta? E suuuuper bună”, a scris ea.

Galerie foto

vezi galeria
4 foto

A renunţat la carne de mai bine de nouă ani

Sunt mai bine de nouă ani de când a renunţat să mănânce carne, preferând legumele, fructele, supele şi, din când în când, peştele.

„Neavând totuşi o dietă omnivoră cred că am anumite carenţe, ceea ce nu e neapărat un lucru bun. Ne asumăm (nr. ea şi soţul ei, Radu Bucura) decizia de a nu mânca deloc carne, doar din când în când peşte. A venit ca un fel de protest personal împotriva industriei cărnurilor şi a felului în care se tratează animale de consum”, a  declarat Paula Seling la ”Dincolo de aparenţe”.

”Una dintre deciziile cele mai bune în ceea ce priveşte sănătatea mea a fost să renunţ la carne de orice fel şi, mai recent, la toate produsele de origine animală. Ma simt perfect, mănânc cruditaţi mai mult de 60% din mesele pe care le consum şi nu m-am simţit niciodată mai plină de energie. Nu e un proces uşor, dar m-a ajutat faptul că m-am obişnuit să mănânc o salată mare la fiecare masă. Iar documentarele „What the Health” şi „Forkes over Knives” precum şi cartea „Studiul China” , m-au făcut să înţeleg mai multe. M-am adresat unui nutriţionist care mi-a explicat, precum spune şi în documentar, ca ‘nevoia’ noastră de proteina animală este un mit şi că, în dieta omnivoră, de cele mai multe ori lipsesc fibrele, vitaminele, venite din plante. Omul modern consumă prea puţin plante şi prea mult carne, ouă, lapte”, a explicat Paula Seling pe pagina sa de Instagram