A apărut numărul de septembrie GLAMOUR!

Pledoarie pentru o toamnă fermecătoare Luna aceasta facem dezvăluiri senzaţionale: echipa GLAMOUR a descoperit cum tendinţele sezonului toamnă/iarnă 2012/2013 pot fi perfect reinterpretate în ţinute stylish de zi cu zi. Victimele experimentului nu au fost fotomodele cu ani de experienţă în faţa camerei, ci 16 oameni ca şi tine, dispuşi să îţi demonstreze că trendurile nu sunt făcute doar pentru a fi admirate pe catwalk.
  • Publicat:
A apărut numărul de septembrie GLAMOUR!

Pledoarie pentru o toamnă fermecătoare
Luna aceasta facem dezvăluiri senzaţionale: echipa GLAMOUR a descoperit cum tendinţele sezonului toamnă/iarnă 2012/2013 pot fi perfect reinterpretate în ţinute stylish de zi cu zi. Victimele experimentului nu au fost fotomodele cu ani de experienţă în faţa camerei, ci 16 oameni ca şi tine, dispuşi să îţi demonstreze că  trendurile nu sunt făcute doar pentru a fi admirate pe catwalk.

Şi dacă vorbim despre oameni curajoşi atunci nu rata rubrica GLAMOUR Generation: luna aceasta am decis să plecăm într-o călătorie fascinantă în atelierele a şase designeri de produs tineri şi extrem de talentaţi. Punem pariu că te vei îndrăgosti într-o clipă de fotoliile, ceasurile, colajele şi lămpile lor fermecate şi ţile vei dori în casa visurilor tale.

Kate Beckinsale,vedeta numărului de septembrie GLAMOUR, ne convinge într-un interviu exclusiv că viaţa ne poate răsfăţa aşa cum visăm şi la 39 de ani: pe afişul peliculei Total Recall,actriţa britanică face echipă cu Colin Farrell şi Jessica Biel şi joacă strălucit primul rol negativ din carieră.  

Chiar dacă vacanţa e un subiect dat uitării deja, în GLAMOUR de septembrie vei găsi reţeta unui moral de invidiat: un weekend petrecut într-un loc paradisiac şi o vizită la un Spa uimitor te vor ajuta să înveţi formula infailibilă a răsfăţului leneş.

Pentru că te visăm radioase în acest început de toamnă îţi şoptim şi secretele frumuseţii direct de pe catwalk:vei găsi în paginile revistei momente palpitante din culisele celor mai importante prezentări de modă. Plus: îţi indicăm paşii ce trebuie respectaţi pentru un machiaj senzual… în doar 5 minute!
Toate aceastea într-un nou număr GLAMOUR, din 27 august, la toate chioşcurile de ziare!

Citeste si: Revista GLAMOUR a dat startul intrecerii GLAMOUR Sttiletto Run

GLAMOUR de iulie, ghidul complet pentru o vara cool in oras

Eva Longoria, poftele culinare si cele mai stylish tinute de vara – in GLAMOUR de august!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Excentrica doamnă Gaga
Excentrica doamnă Gaga
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân