Excentrica doamnă Gaga

3 ani i-au trebuit unei artiste să intre în inimile a sute de milioane de oameni, de pe toate continentele, să vândă zeci de milioane de albume într-o lume în care muzica se ascultă online gratis şi să strângă o avere estimată la circa 75 de milioane de euro.
  • Publicat:
Excentrica doamnă Gaga
Cuprins
  1.  
  2.  

3 ani i-au trebuit unei artiste să intre în inimile a sute de milioane de oameni, de pe toate continentele, să vândă zeci de milioane de albume într-o lume în care muzica se ascultă online gratis şi să strângă o avere estimată la circa 75 de milioane de euro.

35.000 de fani ai artistei americane s-au adunat de curând la Bucureşti pentru a vedea cel mai inedit show din lume, cum este considerat spectacolul “Born this way ball”. “Neaşteptat” a fost cuvântul de ordine.

A intrat pe un cal, a schimbat 20 de costume extravagante, futuriste, croite din materiale nou create, s-a plimbat pe o motocicletă-pian care flutura steagul României, a stat pe o canapea ce imita carnea şi a pus un bărbat într-o maşină de tocat carne. În tot acest timp, Lady, argint viu, nu a ezitat să-şi arate trupul perfect lucrat la sală.

În caz că vă închipuiţi că în sala de sport are aceeaşi tehnică pe care o abordează atunci când vine vorba despre alegerea ţinutelor vestimentare, ei bine veţi fi surprinşi căci uneori şi simplitatea este o extravaganţă.

Chiar dacă a făcut declaraţii despre abuzurile de alcool şi stilul de viaţă haotic (nu eşti star până nu îţi recunoşti păcatele din această sferă), Gaga este un exemplu perfect al artistului care a înţeles că imaginea este singurul ei atu. Urmează cu stricteţe, chiar şi atunci când este în turneu, un program de fitness creat de antrenorul ei, Harley Pasternak.

De 5 ori pe săptămână, timp de 25 de minute. Abdomenul ei de fier nu se datorează vreunui aparat sofisticat, ci umilelor, dacă putem să le spunem aşa, abdomene executate invers (se ridică picioarele). De asemenea, exerciţiile de yoga îi dau forţă atât fizică, cât şi spirituală.

Ce pune în farfurie?
Diva loveşte din nou. Este adepta dietei “factorul 5”. Aceasta constă în 
2 mese pe zi şi 3 gustări ce se încadrează în criteriile proteine de calitate, carbohidraţi cu indice glicemic mic, grăsimi sănătoase, fibre şi băuturi fără zahăr.

O zi pe săptămână însă se poate abate de la dietă. Printre delicatesele preferate de star se numără: cipsuri din grâu integral, tofu, carnea de curcan, hummus şi apă de cocos. Evident, nici ei nu îi este uşor mereu. În momentele de slăbiciune a postat pe o reţea socială: “Mănânc salată, dar visez la un cheeseburger”.

Vedeta nu face parte din seria zgârciţilor celebri. Anul trecut anunţa că doreşte să aibă o casă pe o mică insulă Martha’s Vineyard şi propriul feribot cu care să ajungă acolo, sesiunile ei de shopping se lasă cu cecuri ce cuprind sume cu 5 zerouri, însă nu uită nici de cei cu care soarta nu a fost generoasă.

Pentru victimele cutremurului din Japonia a donat conform ziarelor nipone 3 milioane de dolari. Revista Forbes a clasat-o pe locul 11 în topul celor mai puternice femei din lume. Fie că place sau displace, Lady Gaga nu te lasă indiferent – rezultat perfect într-o lume în care reclama de orice fel face diferenţa.

Citeşte şi: Lady Gaga, înspăimântătoare în videoclipul piesei „You and I”


Lui Lady Gaga i s-a făcut rău şi a vomitat în timpul spectacolului

Vedeta care naşte mereu scandaluri: Lady Gaga a fost dată în judecată

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”