Trenduri 2013 în hotelurile de lux

O vacanţă luxoasă are nenumărate ingrediente, însă dintre acestea fac parte cu siguranţă, meniurile rafinate, terapiile spa şi programele de întreţinere fizică. Iată ce trenduri vor face valuri anul acesta în rândul celor oferă servicii de lux în hoteluri cu totul speciale.
  • Publicat:
Trenduri 2013 în hotelurile de lux

 

O vacanţă luxoasă are nenumărate ingrediente, însă dintre acestea fac parte cu siguranţă, meniurile rafinate, terapiile spa şi programele de întreţinere fizică. Iată ce trenduri vor face valuri anul acesta în rândul celor oferă servicii de lux în hoteluri cu totul speciale.
 
1.Băuturi mixate cu alimente. De exemplu, la hotelul Gallery Art din Florenţa se serveşte un cocteil numi Miso Bull care conţine vodcă, supă miso şi dressing Bloody Mary. Iar la SMAK bar de la Hotelul Madeline Telluride se poate consuma un Bloody Mary ultra-decadent care reprezintă o combinaţie de băutură cu un cheeseburger, 3 măsline umplute, bame, fasole verde, sparanghel murate, ţelină, arpagic, lâmăie, lime, ardei iuţi, piper şi bacon.
 
 
2. Meniuri de vânat local. Se consideră că preparatele din animale crescute de fermele hotelurilor nu mai sunt atât de trendy, aşa că în farfurii se strecoară tot felul de animale sălbatice locale pentru a da savoare preparatelor. Astfel, oaspeţii hotelului Enchantment Resort din Arizona pot opta pentru friptura de cerb, cei de la Sawgrass Marriott Golf Resort & Spa pentru coadă de aligator, iar cei care merg la Villa Le Rose din Toscana se pot delecta cu fazan şi mistreţ.
 
 
3. Terapii spa bio. În 2013, unele hoteluri de lux oferă clienţilor tratamente cu plante crescute bio în grădinile proprii. Jumby Bay din Antigua, hotelul Caesar Augustus din Capri si Omni Mount Washington Resort din New Hampshire au propriile lor grădini.

 
4. Ambient aromat personalizat. Adio parfumuri clasice, par să spună mulţi dintre proprietarii hotelurilor de lux când vine vorba despre odorizantele de cameră. Astăzi, din ce în ce mai mulţi optează pentru produse personalizate. De exemplu, hotelul Marti din Istanbul a semnat un parteneriat cu compania locala Scent Linq pentru aroma “White Tea”.

 
5. Terapiile faciale cu aur şi diamante. Acestea au înlocuit clasicele împachetări cu alge. De exemplu, Sasanqua Spa din Insula Kiawah oferă clientelor dermabraziunea cu diamante, iar Dolder Grand Spa din Zurich îşi încântă clientele cu terapiile faciale cu aur.
 
 
6. Yoga pe apă. Astazi, paddle boardingul nu mai înseamnă doar vâslirea pe apă. De exemplu, hoteluri precum Westin Lake Las Vegas Resort & Spa si Westin Grand Cayman Seven Mile Beach Resort & Spa  oferă ore de yoga şi pilates pe paddle board pentru un mai bun echilibru, dar şi pentru un plus de distracţie.
 
 
6. Mini bar cu produse sănătoase. Adio whisky şi chipsuri, astăzi minibarurule de lux sunt garnisite cu sucuri şi produse sănătoase. Fifteen Beacon din Boston oferă apă de cocos şi batoane proteice. Iar oferta Delamar Southport, la o oră distanţă de New York include sucuri proaspete şi ceaiuri îndulcite cu miere din flori sălbatice.

Citeşte şi: Cadoul meu fabulos de Crăciun 

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”