Cadoul meu fabulos de Crăciun

V-aţi făcut lista cu toate cadourile de Crăciun? Şi-au făcut-o şi câteva staruri obişnuite să trăiască pe picior mare. Spre exemplu, Moş Crăciun a primit rugămintea să aducă un avion supersonic sau un diamant galben extrem de rar.
  • Publicat:
Cadoul meu fabulos de Crăciun

V-aţi făcut lista cu toate cadourile de Crăciun? Şi-au făcut-o şi câteva staruri obişnuite să trăiască pe picior mare. Spre exemplu, Moş Crăciun a primit rugămintea să aducă un avion supersonic sau un diamant galben extrem de rar.

Până acum, Naomi Campbell nu a ajuns la altar cu miliardarul ei de origine rusă. Acesta ţine morţiş să o vadă mireasă, ea ezită. Motivele îi privesc. El însă încearcă să o impresioneze prin toate mijloacele şi, ca avans la cadoul de Crăciun, i-a construit o vilă desprinsă din filme SF. Clădirea cu aspect futurist este construită în rocă şi doar geamurile au costat 2 milioane de dolari. În aceste condiţii, preţul total nici că mai are vreo importanţă pentru un muritor de rând care n-o să vadă niciodată milionul (de dolari).

Oricum, de Crăciun intenţionează să o impresioneze din nou cu un cadou costisitor. Este vorba de un diamant galben, rar, evaluat la 4 milioane de dolari, care i-ar sta perfect frumoasei mulatre pe post de inel de logodnă. Oricum, cu vila nu prea a nimerit-o miliardarul. Motivul? Naomi Campel are o clădire făcută doar din sticlă pe o insulă din Turcia.

Construcţia este în forma unui ochi uman şi, de unde te-ai uita, se vede marea. Este practic o casă enormă pe o insulă mic care îi asigură tot confortul şi toată intimitatea de care are nevoie. A costat 25 de milioane de dolari şi a fost făcută integral cu banii ei. Cu alte cuvinte, fotomodelului nu îi lipsesc casele superbe, plasate în peisaje de vis.

Aşadar, iubitul miliardar ar trebui să-I ofere altceva pe post de cadou ca s-o încânte pe frumoasa care anul acesta a împlinit 42 de ani. Un alt cuplu celebru care tot ezită să îşi oficializeze relaţia se răsfaţă de şapte ani cu tot felul de lucruri scumpe.

Brad Pitt şi Angelina au o viaţă de poveste. Înainte de Crăciun, cei şase copii scriu liste lungi cu lucrurile pe care vor să le aducă Moşul. ‘’În general, îşi doresc peste 30 de cadouri fiecare, aşa că, să mergi la cumpărături în Ajun, este o provocare în sine’’, povestea Brad Pitt într-o emisiune.

El preferă să-i cumpere Angelinei ceasuri, iar cel mai scump a fost unul bătut în diamante de nu mai puţin de două milioane de dolari. Angelina îi cere în continuare ceasuri din motive ştiute numai de ea. Apropo, Brad face reclamă la o firmă celebră care comercializează astfel de obiecte şi le … primeşte gratis. Deci unde dragoste există, cadourile devin simboluri.

Sunt însă şi staruri care nu îşi doresc neapărat lucruri extrem de scumpe, ci experienţe inedite de la moşul îmbrăcat în roşu. Spre exemplu, actorul principal din serialul ‘’Dr. House’’, Hugh Laurie, a cerut anul acesta de la Moş Crăciun o călătorie într-un un balon cu aer cald. El îşi doreşte astfel să străbată toată California la înălţime, dar nu îmbarcat în avion.

Călătoria este posibilă, dar costă între 20.000 şi 30 000 de dolari. Actorul crede însă că moşul o să-i asculte dorinţa. Pentru o astfel de călătorie are nevoie şi de cunoştinţe de navigaţie, aşa că Hugh Laurie toceşte de zor astfel încât să facă faţă cu brio unei experinţe, speră el, de neuitat.

Rihanna în schimb nu vrea nici mai mult nici mai puţin decât un avion care să-i poarte numele. Se rezolvă pentru 30 de milioane de dolari, iar nava va avea scris pe ea numele controversatei cântăreţe. Până în prezent, Rihanna crede că îşi va face singură deconturile cu Moş Crăciun, pentru că nu se arată, deocamdată, nimeni înteresat să plătească factura uriaşă pentru un mijloc de transport atât de costisitor.

Avionul este de fapt un hotel de lux, cu toate facilităţile posibile. Apropo, în avion există inclusiv un studio de înregistrări, aşadar Rihanna nici nu mai trebuie să se dea jos din nava plutitoare ca să meargă la muncă. Şi intenţionează să ofere şi concerte la înălţime. Vom vedea dacă îşi va duce planurile până la bun sfârşit.

Beyonce poate şi ea să-şi permită orice. Dar de la soţ nu îşi doreşte decât nişte genţi. De fapt, o cameră plină cu noile modele scoase de cele mai mari case de modă. Apropo, preţul unui singur cadou trece de 10 000 de dolari. Aşadar, un dressing plin cu genţi poate valora peste un milion de dolari. Nu uitaţi că, în fiecare sezon, accesoriile se schimbă în totalitate de către o doamnă care respectă regulile modei. Aşa că vedeta se conformează trendurilor.

De obicei însă, casele de modă se bat să îi trimită obiecte din noile colecţii în speranţa că le va purta pe covorul roşu sau în videoclipuri. Şi, cum căile din mintea starurilor sunt încurcate rău, ea totuşi preferă să îşi pună soţul să arunce câte un million de dolari pe ceva ce oricum ar primi gratis.

Şi Katy Perry are gânduri îndrăzneţe îndreptate către tolba Moşului îmbrăcat în roşu. Ea i-a cerut deja şi o să primească negreşit o excursie pe yacht în jurul Americii, inclusiv în zonele care sunt acum în plină vară. O astfel de idee de cadou valorează în jur de 100.000 de dolari şi, spun cei care au trecut printr-o astfel de experinţă, merită fiecare cent.

Citeşte şi: Cheltuieli fabuloase – Cât te costă să trăieşti ca un star?

Ce înseamnă pentru celebrităţile de rang internaţional vacanţa perfectă

Cele mai scumpe roluri din 2012

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Faţa nevăzută a Victoriei Beckham
Faţa nevăzută a Victoriei Beckham
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân