Cele mai scumpe roluri din 2012

Forbes l-a declarat nu de multă vreme pe Tom Cruise vedeta cu cele mai mari venituri din showbiz. El a acumulat în mai puţin de un an 160 de milioane de dolari. Dacă suma vi se pare incredibilă, ei bine, chiar este! Să aflăm câţi bani au produs şi colegii!
  • Publicat:
Cele mai scumpe roluri din 2012
Cuprins
  1.  
  2.  

Forbes l-a declarat nu de multă vreme pe Tom Cruise vedeta cu cele mai mari venituri din showbiz. El a acumulat în mai puţin de un an 160 de milioane de dolari. Dacă suma vi se pare incredibilă, ei bine, chiar este! Să aflăm câţi bani au produs şi colegii!

Suntem atât de obişnuiţi să citim despre sume fabuloase câştigate de americani, încât informaţiile trec adesea pe lângă noi fără nici un fel de ecou. Vi se pare mult un milion de dolari? Chiar este după standardele oricărui om normal de pe planeta aceasta care ar putea duce o viaţă decentă, până la adânci bătrâneţi, doar cu această sumă.

Ei bine, pentru o vedetă de calibru din Hollywood, un milion de dolari este o sumă jenantă, dacă a fost obţinută pentru un rol. În fine, perspectivele sunt diferite. Tocmai din acest motiv Tom Cruise îşi permite să dea 5.000 de dolari doar pe câteva… şosete pentru fiica lui, Suri.

Iar Leonardo DiCaprio nu are nici o problemă dacă risipeşte într-un club 4.000 de dolari într-o singură seară. Doar s-a cinstit cu şampanie veche de 50 de ani şi a fumat cele mai rare trabucuri. Aceasta în timp ce Johnny Depp e fascinat de parfumuri de… 10.000 de dolari bucata. Dar să trecem în revistă cele mai mari câştiguri de anul acesta de pe urma unui rol.

Mare parte din averea acumulată de Cruise în ultimul an i se datorează lung-metrajului “Misiune imposibilă – Ghost Protocol”. Pentru acest rol, actorul a luat nu mai puţin de 75 de milioane de dolari. Producătorii însă sunt mulţumiţi pentru că pelicula în care joacă actorul de 50 de ani şi-a scos deja banii.

Leonardo DiCaprio apare pe locul al doilea al celor mai bine plătiţi actori în ultimul an. Rolul din J. Edgar i-a adus nu mai puţin de
37 de milioane de dolari. Este vorba de viaţa personală şi profesională al celui care a fost şeful FBI timp de 50 de ani!

Adam Sandler a primit şi el 37 de milioane de dolari tot pentru un rol biografic. Dwayne “The Rock” Johnson continuă lista celor mai bine plătiţi actori pentru rolul din “Roadblock”. El a primit 36 de milioane de dolari. Ben Stiller a primit un cec de 33 de milioane de dolari pentru “Tower Heist”.

Pe platourile de filmare, Ben a făcut parte dintr-un grup de bărbaţi care îşi câştigau din greu pâinea. Aceştia cad victime unui om de afaceri extrem de bogat. Ce le trece atunci prin minte? Fac împreună un plan diabolic ca să-i spargă locuinţa.

Sacha Baron Cohen a făcut şi el rost de 30 de milioane de dolari dintr-o comedie britanică. Este cel mai bine plătit comic din Marea Britanie şi nici lui nu-i vine să creadă că se scot atâţia bani din hohote de râs. Sacha Baron Cohen este la egalitate cu salariul lui Johnny Depp pentru “Dark Shadows”.

Dacă vă doreaţi să-l vedeţi pe Johnny în chip de vampir, acum aveţi ocazia. În film este vorba despre un vampir ţinut în închisoare, care se eliberează şi vine acasă, unde rudele lui au nevoie de protecţie. În acest lung-metraj joacă şi Michelle Pfeiffer. Tot 30 de milioane de dolari a primit şi Will Smith pentru “Men in Black 3”.

De data aceasta, Agent J se întoarce în timp, mai exact în anii ’60, ca să oprească un extraterestru să-l ucidă pe prietenul său, Agent K. În felul acesta, schimbă istoria. Topul celor mai bine plătiţi actori se încheie cu Mark Wahlberg pentru rolul din “Ted”. Acesta a primit 27 de milioane de dolari pentru o comedie romantică destul de stupidă. Ursuleţul de pluş din copilărie prinde viaţă şi îi este alături când Lori, prietena lui din copilărie, vrea mai mult de la relaţia pe care o aveau. E dovada certă că şi din “siropuri” de calitate îndoielnică se pot scoate tone de dolari americani.  

Citeşte şi: Cheltuieli fabuloase: cât te costă să te îmbăiezi ca un VIP

Cheltuieli fabuloase – Cât te costă să trăieşti ca un star?

Cheltuieli fabuloase: divorturi pe bani grei

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”