Destinaţii relaxante pentru vacanţa de iarnă

Sărbătorile, momentul perfect când ne punem tot felul de dorinţe. Iar lista lui Moş Crăciun se umple cât ai zice “spa” şi nimic nu ne opreşte să călătorim cu gândul pe harta Europei spre locuri unde sănătatea capătă un suflu nou.

Dacă vreţi să simţiţi un strop de regalitate, treceţi pe lista locurilor de vizitat şi Castel Monastero, din Siena. Aici, răsfăţul italian poartă amprenta bucătarului Gordon Ramsay şi a unuia dintre medicii prinţului Charles. Iar ayurveda face casă bună cu tratamentele SF de detox.

www.castelmonastero.com

Churchill, staruri rock şi chiar papi, cu toţii au fost clienţi ai clinicii La Prairie, Clarens-Montreux, din Elveţia, în vârstă de peste 80 de ani. Venerabilă, dar pusă la curent cu cele mai hot terapii precum cea cu celule embrionare. Proprietarii se pot lăuda şi cu un centru performant destinat ameliorării simptomelor menopauzei.

www.laprairie.ch

Slăbirea de lux nu se poate face decât la Grand Resort, Bad Ragaz, sub supravegherea consultanţilor echipei Olimpice a Elveţiei. Din peisaj, amintim izvoarele naturale, dar şi saltele care îşi schimbă consistenţa în funcţie de dorinţele coloanei vertebrale.

www.resortragaz.ch

Pagina 2 din 2
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Laura Davidescu: greșeli care ne îngrașă