Te intrebi de ce esti inca singura?

In fiecare zi, mii de femei si chiar barbati se intreaba de ce continua jocul cautarii partenerului perfect din moment ce oricum le este teama si nici nu au vreo speranta ca-l vor gasi. Dar, de fapt, poate ca ar trebui sa-ti pui intrebari despre tine...
  • Publicat:
Te intrebi de ce esti inca singura?
Te intrebi de ce esti inca singura?

In fiecare zi, mii de femei si chiar barbati se intreaba de ce continua jocul cautarii partenerului perfect din moment ce oricum le este teama si nici nu au vreo speranta ca-l vor gasi. Dar, de fapt, poate ca ar trebui sa-ti pui intrebari despre tine, sa-ti examinezi propriul caracter.

1. Analizeaza relatiile precedente

Pentru inceput, fa o analiza aprofundata a relatiilor anterioare. Indentifica ce a mers si ce nu a mers, dar fara sa dai vina pe partener. Priveste-te in oglinda si fii sincera cu tine. Printr-o astfel de abordare, vei invata o lectie utila despre greselile din trecut.

2. Rezolva-ti problemele

Recunoaste: care sunt adevaratele motive pentru care relatiile anterioare nu au functionat? Daca initiativa despartirilor a fost in cele mai multe cazuri a ta, inseamna ca ai descoperit o mina de aur. Deci, sapa mai departe. Pentru ca, se pare, in acest caz problema esti tu.

Deciziile personale sunt luate pe baza trasaturilor de caracter ce aduc consecinte pe care trebuie sa le infrunti.

3. Nu te preface – fii cine esti

Nu pretinde ca esti altcineva. Auto-intimidarea si auto-invinovatirea te conduc intr-un punct in care societatea incepe sa-ti dicteze caracterul. Daca te prefaci, nu contribui cu nimic la o relatie.

Fii tu insati si arunca-ti mastile pe care le porti, cel putin in fata persoanei de care esti atrasa. Nu-ti fa un obicei din a-ti ascunde personalitatea. Asta esti tu! Si ar trebui sa fii iubita pentru ceea ce esti.

4. Gandeste pozitiv

Poate nu ti-ai dat inca seama, dar dialogul interior este proiectat inconstient spre exterior. Gandurile care iti trec prin minte in timpul zilei te ghideaza ca un program automat.

Iar atunci cand acestea sunt de natura negativa, inlatura toate aspectele pozitive. Spre exemplu, daca te caracterizezi ca fiind “un magnet pentru ciudati”, cel mai probabil persoanele din jur vor observa acest lucru. Si chiar daca prima impresie este incorecta, ea dureaza.
 

5. Nu e obligatoriu sa satisfaci pe altul

O greseala generala facuta de persoanele singure este ca isi doresc sa se schimbe de dragul partenerului. Dar acest lucru functioneaza ca un bumerang. Aminteste-ti ce ai invatat la punctul 3.

6. Fii flexibila

Daca nu merge, nu incerca la nesfarsit. Singura constanta in viata ta este schimbarea. Altcineva ar trebui sa se potriveasca cu tine, nu tu cu altcineva.

7. Observa limbajul trupului

Mai putin de 20% din comunicare are loc la nivelul cuvintelor. Acest lucru inseamna ca gandurile tale se pot transmite si prin limbajul corpului. Respectiv, ale partenerului. Priveste-te in oglinzi cand mergi pe strada sau esti intr-un bar. Cum te-ar putea gasi cineva? Fascinanta, sau dimpotriva, repulsiva?

8. Invata sa accepti complimente

Poate ca esti complet inabordabila si nu observi cand cei din jurul tau te flateaza. De ce se intampla lucrul asta? Pentru ca tu esti convinsa ca acest lucru nu ti se poate intampla. De ce nu?

Daca nu ai un partener, nu inseamna ca esti singura. Pana la urma, cea mai importanta relatie de care trebuie sa te ingrijesti este cea cu tine.

Abia apoi intreaba-te daca intr-adevar vrei o relatie serioasa sau consideri ca este un fel de norma pe care trebuie sa o indeplinesti.


Tu cum ai facut sa-ti gasesti partenerul potrivit?

Citeste si Obiceiurile proaste te fac sa ramai singura
                  Make up, makeover sau make up your mind

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
32, varsta frumusetii la femei
32, varsta frumusetii la femei
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”