Poziții sexuale în care rămâi însărcinată. TOP 3 poziții de succes

Multe cupluri încearcă să devină părinți și, cu siguranță câteva dintre ele s-au întrebat care sunt acele poziții sexuale în care rămâi însărcinată.
  • Publicat:
Poziții sexuale în care rămâi însărcinată. TOP 3 poziții de succes
Foto: envato

Multe cupluri încearcă să devină părinți și, cu siguranță câteva dintre ele s-au întrebat care sunt acele poziții sexuale în care rămâi însărcinată. Află că există câteva poziții care pot fi mai eficiente și pot garanta succesul unei sarcini.

Vrei să rămâi însărcinată? TOP poziții sexuale

Iată o listă cu cele mai eficiente poziții sexuale despre care se vorbește că te ajută să rămâi însărcinată.

Misionarul

Una dintre cele mai cunoscute poziții sexuale este poziția misionarul. Aceasta presupune ca partenerul să stea deasupra, în timp ce femeia este dedesubt. Fiind o poziție clasică este ideală pentru cuplurile mai puțin flexibile, dar și pentru cele care își doresc să devină părinți.

În realitate, orice poziție sexuală care permite o penetrare adâncă este excelentă pentru a obține o sarcină. Poziția misionarul permite penisului să ajungă chiar în zona colului, zona care conectează vaginul de cordonul ombilical.

Doggy style

Din nou, datorită penetrării profunde, poziția doggy style se numără și ea printre cele care promit o sarcină de succes. Similar poziției misionarului, această poziție face ca penisul să ajungă la deschizătura colului uterin.

Picioare-umeri

Cunoscută popular și sub numele „umeri-craci”, această poziție sexuală este similară poziției misionarului, doar că picioarele partenerei sunt așezate pe umerii bărbatului. Această poziție permite spermatozoizilor să ajungă la colul uterin mai rapid.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: