Poziția doggy-style: 3 motive să o practici

Deși are o repurație proastă, iar asta pentru că nu există acel contact vizual între parteneri, iată de ce să practici poziția doggy-style.
  • Publicat:
Poziția doggy-style: 3 motive să o practici
Poziția doggy-style: 3 motive să o practici

Sunt multe persoane care consideră că poziția doggy-style nu este deloc o poziție sexuală romantică, intimă sau care să ofere confort, dar un lucru este sigur: oferă plăcere. Multă plăcere. Deși are o repurație nu tocmai bună, iar asta pentru că nu există acel contact vizual între parteneri precum poziția misionarul, această poziție sexuală este ideală din multe alte puncte de vedere.

Să facem o recapitulare. Această poziție presupune ca femeia să fie poziționată astfel încât să fie penetrată pe la spate și nu trebuie neapărat să stai în pat, ci poate fi practicată și din picioare sau pe alte suprafețe. Iată câteva motive să o practici.

Poziția doggy-style: stimulează punctul G

Mulți au auzit de punctul G, dar puțin se pricep să-l găsească. Din fericire, acesta poate fi stimulat cu ajutorul acestei poziții sexuale, fără prea mult efort.

Stimulează punctul A

Nu prea departe de punctul G se află și punctul A, poziționat între colul uterin și uretră. Unghiul de penetrare oferit de poziția doggy-style ajută la stimularea acestuia, dar și la o penetrare adâncă necesară pentru a ajunge la el. O altă opțiune ar fi să stai pe burtă, iar efectul ar fi unul similar. De asemenea, din aceste poziții sexuale și prin stimularea punctului A te poți bucura de un amestec de orgasme

Ai control asupra penetrării

Dacă ai impresia că penetrarea adâncă poate fi inconfortabilă sau dureroasă, dar vestea bună este că această poziție sexuală îți permite să te bucuri de penetrarea de care ai nevoie. Apropie picioarele. Cu cât ai picioarele mai apropiate, cu atât canalul vaginal devine mai strâmt. De asemenea, oferi partenerului ocazia de a te putea săruta pe spate, pe gât sau chiar să-ți șoptească ceva la ureche.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân