Poziția lingurița, 4 motive să o practici

Iată patru motive pentru care să practici poziția lingurița în timpul sexului și cum să te conectezi mai mult cu partenerul de viață.
  • Publicat:
Poziția lingurița, 4 motive să o practici
Poziția lingurița, 4 motive să o practici

Poziția sexuală lingurița este cu siguranță o poziție ideală pentru toate cuplurile. Dacă stimularea clitorisului este un must pentru tine sau pur și simplu îți place să simți partenerul în spatele tău, atunci această poziție îți satisface orice nevoie! Nu numai că este confortabilă, dar contactul cu pielea partenerului oferă un nivel de conexiune ridicat, mai ales că îi permite iubitului tău să te sărute pe gât, să-ți vorbească sau să te mângâie.

Poziția lingurița este o poziție lejeră

Deși este o poziție sexuală super intimă, nu necesită întotdeauna prea mult efort. O poți pune în practică dimineața sau chiar înainte să te pui să dormi. Cu siguranță atunci când tu și iubitul vă puneți la somn, când te ia în brațe și te sărută de noapte bună vă aprindeți puțin. Nu spun că este o poziție sexuală pentru leneși, dar din moment ce nu presupune prea mult efort, te poți bucura din plin de plăcerea pe care partenerul ți-o oferă.

Poziția lingurița este ideală pentru stimularea clitorisului

Iată o informație (pe care sunt convinsă că nu este prima oară când o întâlnești): două din trei femei nu ajung la orgasm doar din penetrare. Pentru că poziția lingurița este o poziție care nu necesită prezența mâinilor, acestea pot fi folosite pentru stimularea clitorisului. Multe dintre femei nu pot ajunge la orgasm dacă nu urmează și acest pas.

Poți modifica intensitatea

Folosind poziția lingurița în timpul sexului ambii parteneri pot ajusta atât penetrarea, cât și intensitatea cu care are loc acest lucru, comparativ cu alte poziții sexuale în care doar unul dintre parteneri deține controlul.

Unghiurile te ajută

Sexul de calitate ține foarte mult și de unghiurile pentru care optezi. În cazul vaginului, poziția lingurița permite penetrarea într-un unghi natural spre pelvis, astfel încât penisul să atingă zonele erogene interne. Mai exact, se pune presiune pe pereții frontali ai vaginului, acolo unde există numeroase terminații nervoase ale clitorisului, dar și punctele A și G.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân