Poziția 69: trucuri pentru o experiență sexy

Poziția 69 ste o poziție sexuală intimă care te apropie de partener și să nu uităm că poate transforma orice partidă într-o experiență unică și sexy.
  • Publicat:
Poziția 69: trucuri pentru o experiență sexy
Poziția 69: trucuri pentru o experiență sexy

De poziția 69 mulți au auzit, dar puțini sunt cei care aleg să o pună în practică sau știu exact ce au de făcut. Este o poziție sexuală intimă care te apropie (poate prea mult) de partener și să nu uităm că poate transforma orice partidă într-o experiență unică și sexy, iar asta pentru că plăcerea este oferită în mod ega, ceea ce o face HOT.

Ce este poziția 69?

Această poziție sexuală presupune ca partenerii să-și ofere reciproc sex oral, în același timp. Modul în care vrei să practici poziția depinde de înălțimea partenerului, flexibilitate, forță și chiar forma corpului, pentru că este important ca ambii parteneri să se afle într-o poziție confortabilă.

Poți face din poziția 69 o adevărată plăcere, dacă ții cont de câteva trucuri.

Poziția 69: Ai încredere în tine

Cel mai important lucru pe care-l poți face atunci când practici poziția 69 este să ai încredere în tine și-n corpul tău. Nu trebuie să-ți fie rușine cu tine, cu ceea ce faci, cu ceea ce ar putea crede partenerul despre tine. Pentru început, ține cont de acest aspect: vaginul are gustul, mirosul și aspectul unui vagin, nu a unei flori. Multe persoane se tem de gustul sau mirosul pe care partenerul le-ar putea resimți, dar acestea sunt perfect normale.

Cu toate astea, înainte de a trece la treabă, fă un duș înainte sau cel puțin folosește șervețele umede pentru un aspect proaspăt, dar ține cont că nu trebuie să te speli în vagin, pentru că acesta este un mecanism care se curăță singur, iar dacă vei face asta riști să dezechilibrezi microbiomul și să crești riscul de infecții.

Folosește mâinile

Dacă ai mâinile libere, folosește-te de ele atunci când simți că ai nevoie de o pauză. Fie poți stimula punctul G, fie clitorisul sau, de ce nu, aplică puțin lubrifiant pentru plăceri mai intense.

Folosește jucării sexuale

Jucăriile sexuale nu ar trebui să lipsească din partidele de sex, mai ales că nu există limite atunci când vine vorba de ele.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân