Poziții sexuale recomandate în 2021

Iată ce poziții sexuale susțin experții că vor fi puse în practică în 2021. Cu unele ești deja familiarizat, în timp ce altele sunt o noutate.
  • Publicat:
Poziții sexuale recomandate în 2021
Poziții sexuale recomandate în 2021

În anul 2020, sexul a fost mai mult despre confort și familiarizarea cu partenerul, încă din momentul în care pandemia a început să se instaleze la nivel global. Acum că există un vaccin care să ne ajute să revenim la ritmul normal al vieții, în 2021 se va vorbi foarte mult de intimitatea cu partenerul, legăturile sexuale și contactul cu acesta. Iată ce poziții sexuale susțin experții că vor fi puse în practică în 2021.

Poziții sexuale: Lotus

Această poziție sexuală permite partenerilor contactul vizual, dar și fizic și mult mai multă intimitate. Partenerul trebuie să stea pe pat, scaun sau canapea, cu picioarele încrucișate, iar tu trebuie să te așezi în brațele lui și să-l cuprinzi cu picioarele. În loc să faci mișcări sus-jos în timpul penetrării, poți încerca să-ți miști șoldurile în față și-n spate. În felul acesta veți pune mai mult accent pe contactul vizual și conexiunea cu partenerul.

Queening

Această poziție sexuală pune foarte mult accentul pe sexul oral și ieșirea din zona de confort. Trebuie doar să te așezi pe un scaun, să-ți depărtezi picioarele în timp ce partenerul se află în genunchi în fața ta și-și folosește gura și mâinile pentru a te stimula.

Masturbarea reciprocă cu jucării sexuale

Datorită pandemiei, sexul virtual a devenit parte din viața cuplurilor, iar vânzările pentru jucăriile sexuale au simțit creșteri masive. În acest sens, masturbarea reciprocă cu ajutorul jucăriilor sexuale care funcționează prin bleutooth va fi o opțiune în 2021, iar asta pentru că oferă ocazia partenerului să le controleze.

Poziții sexuale: Misionarul

Poziția misionarul este una dintre cele mai cunoscute și practicate poziții sexuale, ar asta datorită unghiurilor care permit stimularea clitorisului în timp ce partenerul face mișcările de du-te- vino. În plus, clitorisul nu este singurul stimulat, ci și punctul G prin penetrare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân