Orgasm multiplu, pas cu pas. Ghid pentru începători

Într-o partidă de sex nu există o limită în privința orgasmelor. Nu este un zvon faptul că poți avea orgasm multiplu, așadar iată cum să te bucuri de el.
  • Publicat:
Orgasm multiplu, pas cu pas. Ghid pentru începători
Orgasm multiplu, pas cu pas. Ghid pentru începători

Ai auzit de multe ori despre orgasmul multiplu, dar puteai jura că este pur și simplu un mit. Vestea bună este că până și experții ne asigură că orgasmele multiple sunt cât se poate de reale și, mai mult, oricine se poate bucura de ele.

Câte orgasme poți avea?

Într-o partidă de sex nu există o limită în privința orgasmelor. Sunt persoane care ajung să aibă între 30-40 de orgasme, în timp ce altele ajung la 1-5 orgasme, dar asta pentru că fiecare femeie este diferită și sunt implicați mai mulți factori. Să nu uităm că sunt peste 10 tipuri de orgasme pe care le poți obține, iar cel multiplu este unul dintre ele. Atingerile, plăcerea și orgasmele vin la pachet cu numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv îmbunătățirea sistemului imunitar, reglarea ciclului de somn sau chiar ameliorarea depresiei și anxietății. Cu cât simți mai multă plăcere, cu atât organismul este mai adept să elimine hormoni ai plăcerii. Dacă un orgasm este atât de sănătos, imaginează-ți ce se întâmplă în corpul tău atunci când ai două sau mai multe orgasme.

Cum să ajungi la orgasm multiplu, pas cu pas

Sunt foarte multe femei (și bărbați, ce-i drept) care se întreabă cum pot ajunge la orgasm multiplu. În primul rând, multe dintre ele nu se lasă purtate de val la cote maxime și au rețineri, iar pentru a ajunge la orgasm multiplu este nevoie să fii cât mai excitată. Este un drum lung de parcurs, motiv pentru care nu trebuie să renunți după prima încercare. Iată șase pași care te-ar putea ajuta.

Fii atent la emoțiile tale

Excitarea și orgasmul merg mână-n mână cu tehnica folosită de parteneri, dar înainte de toate, primele lucruri care te ajută în acest sens sunt gândurile și emoțiile. Este foarte ușor să te gândești că poți avea mai mult de un orgasm, iar pentru asta trebuie să te relaxezi și, odată ce ești complet cuprinsă de moment, orgasmele multiple vor deveni o normalitate pentru tine.

Nu te grăbi să ai orgasm multiplu

Nici tu, nici partenerul nu trebuie să grăbiți acest proces. În medie, bărbații ajung la orgasm între trei și șapte minute, în timp ce o femeie are nevoie de 10-20 de minute. Din acest motiv, preludiul este foarte important pentru femei, mai ales dacă vor să ajungă la orgasm multiplu.

Dă-i o mână de ajutor partenerului

Mâinile și gura partenerului sunt cele care te pot ajută să ajungi pe culmile plăcerii, dar asigură-te că știe cum să le folosească. Spune-i cum îți dorești să fii atinsă, iar mai apoi lasă-l să te descopere.

Ia o pauză

După primul orgasm ia o mică pauză pentru a savura momentul, pentru că următorul va fi la doar câteva minute distanță. Concentrează-te pe respirație pentru a maximiza efectele orgasmului multiplu. Când o femeie este foarte excitată, tinde să-și țină respirația. Cu cât te relaxezi și rămâi prezent, cu atât crește plăcerea produsă în timpul orgasmului.

Penetrarea ajută să ajungi la orgasm multiplu

Dacă ați trecut de preludiu și ajungeți la penetrare, stimularea clitorisului este un pas esențial. Majoritatea femeilor nu ajung la orgasm doar din penetrare, dar cu ajutorul stimulării clitorisului se pot bucura de orgasme multiple.

Menține o conexiune cu partenerul

Contactul vizual este cel mai intens, dar te forțează să fii deschisă și vulnerabilă, ceea ce poate fi pasul către un orgasm de neuitat. Odată ce ai ajuns la al doilea orgasm, ușile-ți sunt deschise către orgasme multiple.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Sex în duș: ghidul începătorului
Sex în duș: ghidul începătorului
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being