Sex în duș: ghidul începătorului

Să faci sex în duș este pentru unii este un mod de a-și începe dimineața, între micul dejun și pregătirile pentru birou, dar puțini știu să se pregătească.
  • Publicat:
Sex în duș: ghidul începătorului
Sex în duș: ghidul începătorului

Dacă dormitorul a început să ți se pară un loc plictisitor pentru atingerea plăcerii, propune-i partenerului să faceți sex în duș. În primul rând, schimbați puțin peisajul, iar mai apoi vă bucurați de senzații complet diferite.

Multe femei aleg să facă sex mai ales atunci când sunt la menstruație. Și nu, sexul la menstruație nu mai este de mult un subiect tabu, mai ales că vine la pachet cu numeroase beneficii pentru sănătate, iar bărbații nu se mai simt îngroziți de gest, ba chiar îi incită. Sexul în duș este pentru unii chiar o modalitate ideală de a-și începe dimineața, între micul dejun și pregătirile pentru birou, dar puțini știu cum să se bucure de el.

Cum să faci sex în duș?

Atmosfera

Atmosfera pe care o creezi schimbă cu totul jocul. Poți aprinde câteva lumânări sau să dai drumul unui playlist erotic, puțină aromaterapie sau, de ce nu, lumini ambientale. De asemenea, ia în calcul temperatura apei.

Nu uita de preludiu

Preludiul nu trebuie exclus din meniu, iar ca sugestie, poți încerca un masaj cu spumă sau ulei, multe sărutări pe pielea umedă sau chiar să experimentați cu ajutorul jucăriilor sexuale rezistente la apă.

Lubrifiantul, esențial când faci sex în duș

Un lucru bun de știut atunci când faci sex în apă (duș, jacuzzi, piscină) este că apa îndepărtează lubrifierea naturală, iar cu cât vaginul este mai uscat, cu atât mai neplăcută este senzația și pot apărea iritațiile și durerea. Pentru a evita această situație optează pentru un lubrifiant pe bază de apă pentru că acestea nu se dizolvă și nu contribuie la apariția infecțiilor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Vulva albastră: ce simt femeile?
Vulva albastră: ce simt femeile?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân