Nu lăsați sexul să devină o corvoadă: 7 moduri de a păstra lucrurile picante

Cercetările arată că partenerii care vorbesc despre sex împreună au șanse ca viața lor amoroasă să fie mai reușită și mai picantă.
  • Publicat:
Nu lăsați sexul să devină o corvoadă: 7 moduri de a păstra lucrurile picante
Nu lăsați sexul să devină o corvoadă: 7 moduri de a păstra lucrurile picante sursa foto: shutterstock

Cu toții auzim de cât de important este să ținem scânteia aprinsă într-o relație. Dacă atmosfera din dormitor devine prea obișnuită, sexul poate fi resimțit ca o corvoadă. Acesta însă, ar trebui să fie un lucru distractiv pe care tu și partenerul tău adorați să-l practicați împreună, în orice moment al zilei.

Indiferent dacă petreceți 24 de ore din 24 și 7 zile din 7 într-un apartament mic sau vă aflați la distanță unul de celălalt, menținerea unei vieți sexuale înfloritoare este cu adevărat esențială pentru relația voastră. Ar trebui, totuși, să luați notițe de la cuplurile care reușesc să mențină această viață sexuală la un nivel ridicat.

Indiferent de situația în care te afli cu partenerul tău, o viață sexuală înfloritoare poate fi posibilă chiar acum. Uite ce ai de făcut!

  1. Petreceți timp separați

Pe cât posibil, încercați să petreceți timp separați. Dacă locuiți împreună, poate puteți petrece ceva timp în camere diferite sau în zone diferite ale camerei. Poate că ar trebui, din când în când, să mergeți separat la plimbări. Să te îndepărtezi puțin de partenerul tău poate face să fie interesant atunci când sunteți din nou împreună. A fi unul cu celălalt 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, poate face viața o rutină și este posibil să vă săturați unul de celălalt. Petreceți puțin timp singuri atunci când puteți și vă veți simți și mai atrași unul de celălalt odată ce veți fi din nou împreună.

În afară de timpul petrecut singuri, să ieșiți împreună este o modalitate bună de a declanșa un plus de creativitate. Cu toții am putea folosi puțin mai mult aer proaspăt, fie că este vorba de o simplă plimbare prin parc, de o plimbare cu bicicleta, de a alege să mergem pe jos undeva în loc să conducem, să facem exerciții în aer liber sau doar să petrecem timp de calitate pe o terasă, la apus.

  1. Apelați la jocuri

Transformarea sexului într-un joc este unul dintre cele mai vechi trucuri, dar funcționează. Acest lucru se poate întâmpla în câteva moduri diferite. Desigur, există jocurile sexuale clasice, cum ar fi zaruri, strip poker, jocuri de societate și altele asemenea, dar există și alte modalități de a-ți transforma viața sexuală într-o competiție, cum ar fi să faci sex în fiecare zi timp de o săptămână, să încerci cât mai multe locuri sau poziții noi și să te angajezi într-un nou tip de preludiu. Acest lucru transformă viața ta sexuală într-o activitate distractivă, mai degrabă decât într-o corvoadă, dacă lucrurile încep să pară banale.

  1. Sexul în timpul zilei

Sexul nu trebuie să fie o activitate exclusiv de noapte. A recurge la o partidă rapidă de sex în timpul zilei de lucru sau într-o sâmbătă aleatorie după-amiaza devreme, face ca sexul să se simtă nou și interesant. Doar trucul simplu de a face sex în afara orelor tale obișnuite îți va păcăli mintea că vorba de ceva nou.

  1. Cereți ceea ce vă doriți

Partenerul tău nu are cum să știe ce îți dorești în dormitor fără să i se spună. Dacă îți dorești o viață sexuală plină de fantezii și lucruri noi și interesante tot timpul, nu este surprinzător dacă te simți neîmplinită. A avea conversații sincere cu partenerul tău despre ceea ce fiecare dintre voi își dorește în dormitor, vă poate schimba viața sexuală în bine. În plus, nu putem uita cât de sexy este să vorbești despre ceea ce îți place în dormitor.

  1. Redefinește ce înseamnă sexul pentru tine

Sexul înseamnă mult mai mult decât penetrare. Preludiul, atingerile, masajele, toate acestea pot fi considerate momente tandre pe baza definiției tale și a partenerului tău despre sex. Odată ce redefiniți ce înseamnă sexul pentru voi, se va deschide o lume cu totul nouă de posibilități.

  1. Programați sexul

Cuplurile cu vieți sexuale înfloritoare știu că activitățile de zi cu zi și programul încărcat le pot sta în cale de foarte multe ori. Uneori, cel mai bun mod de a vă asigura că petreceți timp singuri este să îl programați. Notează în calendar, adaugă sexul pe lista de lucruri de făcut și vorbește despre asta la micul dejun. În primul rând, veți fi încântați să știți că veți avea parte de ceva timp împreună. Dar aceasta este și o modalitate excelentă de a implementa lucruri noi pe care doriți să le încercați.

  1. Preia inițiativa

Când un partener inițiază de fiecare dată, sexul poate începe să fie o rutină. Dacă observați că cineva preia conducerea prea des, discutați despre asta și descoperiți cum puteți împărți treburile din dormitor.  E bine când partenerul tău arată interes pentru tine și te dorește, așa că asigură-te că și tu faci același lucru pentru el.

Surse: theeverygirl.com, intermountainhealthcare.org, djj857899.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: