Femeia refuză să facă sex? Vezi care sunt motivele!

  • Publicat:
  • Actualizat:

Femeia refuză să facă sex din diferite motive. Sigur, a face dragoste e relaxant, ajută chiar şi la slăbit, dar asta nu înseamnă că nu sunt situaţii în care chiar nu avem chef de nicio culoare. Mai ales după o masă copioasă sau după o şedinţă dureroasă de epilare cu ceară în zona intimă!

Descoperă mai jos câteva situaţii în care femeia spune „pas” unei partide de sex!

Femeia refuză să facă sex. Oare de ce?

Este la menstruaţie – chiar dacă partenerul nu are nimic împotrivă să facă sex cu tine în această perioadă delicată a lunii, e foarte posibil să nu ai absolut deloc chef de aşa ceva. Te doare spatele îngrozitor, ai crampe care nu trec cu nicio pastilă… ce mai, e sfârşitul lumii! Sexul e ultimul lucru pe care l-ai face!

Este  foarte balonată – o fi de la apa minerală, de la varza de Bruxelles ori de la broccoli, dar cert e că intestinele tale bolborosesc necontenit şi stomacul pare o minge de fitness. Flatulenţa e un motiv suficient de bun să refuzi mângâierile nevinovate ale partenerului!

A mâncat prea mult – cu o friptură-gigant, o garnitură de cartofi prăjiţi şi nişte papanaşi scăldaţi în smântână şi dulceaţă în stomac, nu prea ai cum să te bucuri de orgasm. Plus că abia vei putea să te mişti, darămite să încerci vreo poziţie sexuală îndrăzneaţă. Renunţă la idee. Sau la cina copioasă.

Tocmai s-a epilat în zona intimă – în special atunci când zonele intime sunt „masacrate” de ceara cosmeticienei, ar trebui să eviţi sexul, cel puţin în primele 24 de ore. Cu siguranţă ştii cât de chinuitoare fizic şi vizual sunt iritaţiile post-epilare!

A avut o zi oribilă la muncă – sigur, un orgasm ar putea fi soluţia să îţi recapeţi buna-dispoziţie, dar de multe ori nu avem chef decât de un pahar (sau o sticlă) cu vin, de pijamalele călduroase şi de un film lacrimogen (sau horror).

Pierde serialul preferat penisul poate aştepta. Sau poate fi amânat. Un canal de televiziune difuzează pentru a o mia oară filmul tău preferat. Nu, categoric nu vei face sex în seara asta!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Boala de reflux gastroesofagian: ce presupune diagnosticul?