Fantezii intime: la ce visează femeile şi bărbaţii, dar nu recunosc

Există milioane de fantezii sexuale, însă patru dintre ele sunt cele mai comune.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Fantezii intime: la ce visează femeile şi bărbaţii, dar nu recunosc
1. Mai multă aventură, mai multe lucruri noi şi interesante. Cuplurile nu au nevoie de mai multe activităţi plăcute, ci de mai multe activităţi suprinzătoare, interesante, noi, pentru a menţine cât mai viu sentimentul plăcut resimţit când s-au îndrăgostit. Cercetătorii spun că o metodă de a proteja şi dezvolta în acelaşi timp căsnicia este ca soţii să încerce permanent lucruri noi, să împărtăşească experienţe interesante. Cuplurile ar trebui să evite limitarea la obiceiurile vechi, la rutină şi să încerce mereu ceva nou.

Cu siguranţă fiecare dintre noi şi-a făcut măcar o dată câteva scenarii erotice alături e partener, iar fanteziile sexuale sunt foarte comune şi foarte normale şi sănătoase, indiferent de forma acestora.

Se pare că cele mai populare fantezii includ masajele sexuale, sexul oral, sexul în trei, în public, cu un străin, filmări în timpul actului sexual şi role play: să domine sau să fie dominat. Pe scurt, există milioane de fantezii sexuale diferite. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le ştii despre cele mai comune fantezii sexuale şi cum să le experimentezi în siguranţă.

Sexul în trei

Acesta se numără printre cele mai comune fantezii sexuale, dar asta nu înseamnă că nu trezeşte şi alte fantezii. Înainte de a te pune pe fapte, fii sigură că vei purta o discuţie detaliată atât cu partenerul, cât şi cu cea de-a treia persoană, iar dacă doriţi să experimentaţi acest lucru, este foarte important să discutaţi care este nivelul de confort în care vă aflaţi cu această idee şi care sunt limitele impuse. Până la urmă, un cuplu ar trebui să-şi creeze propriile reguli în jurul acestei experienţe. De exemplu, fără penetrări, fără sărutări sau pur şi simplu, cea de-a treia persoană nu poate rămâne peste noapte. În cazul în care eşti singură, acest pas încă este esenţial aşa că, asigură-te că vei comunica eficient ceea ce-ţi doreşti de la viitoarea experienţă şi ce nu.

Role play 

Foarte multe persoane se gândesc la acest lucru: să domine în timpul actului sexual sau să fie dominate, iar acest lucru poate trezi noi dimensiuni în întreaga activitate sexuală, mai ales în cea a cuplurilor. Cel mai important lucru atunci când alegi să explorezi această fantezie este să extinzi acea arie a încrederii şi a comunicării, dar mai ales să stabiliţi cine ce rol primeşte şi dacă vă simţiţi în regulă cu asta. Bineînţeles, această fantezie permite folosirea jucăriilor sexuale câtă vreme partenerul este de acord cu acest lucru.

Sexul în public 

Un lucru este sigur: sexul în public este ilegal! Tocmai de aceea foarte multe persoane au această fantezie, pentru că le face plăcere să încerce ceva ce nu le este permis, iar dacă vrei să faci sex în public, fă-o pe propriul risc şi cât mai departe de ochii lumii. Dacă vrei să practici sexul în public, atunci poţi alege să pleci într-o excursie cu cortul unde poţi experimenta această fantezie cât de mult doreşti şi, pe lângă asta, o poţi face fără să te rişti prea mult.

Romantic

Am putea spune că aceasta este una dintre cele mai întâlnite fantezii ale femeilor, mai ales că acestea cosideră că în timpul actului sexual bărbatul trebuie să vină cu un bagaj emoţional imens. În general, femeilor le plac lucrurile deja aranjate care să le exploateze senzualitatea emoţional şi intelectual înainte de a-şi pierde controlul şi să devină un obiect al partenerului. Pentru a face acest lucru, trebuie ca totul să fie plin de senzualitate aşa că, spune-i partenerului că vrei să luaţi lucrurile mult mai uşor data viitoare când veţi face sex. Petreceţi mai mult timp cunoscându-vă corpurile, jucându-vă, iar în felul acesta veţi obţine amândoi mai multă plăcere şi un orgasm pe cinste.

Indiferent de fantezia pe care doreşti să o încerci, să o explorezi, trebuie să fii foarte deschisă şi onestă în faţa partenerului. Şi, pentru a-i oferi confortul de  care are nevoie, discută despre fanteziile pe care le are şi poate, invitându-l la o astfel de discuţie, veţi putea ajunge într-un punct comun. Probabil vei fi surprinsă cât de similare sunt fanteziile voastre.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”