Cafeaua, băutura de zi cu zi care îți poate îmbunătăți viața sexuală și îți asigură orgasme intense

O ceașcă de cafea ne poate scoate din starea de somnolență și ne dă energie ca să funcționăm toată ziua. Recent, cercetătorii au ajuns la concluzia că un impuls de cofeină poate face ca orgasmele să fie mai intense și să ne crească apetitul sexual.
  • Publicat:
Cafeaua, băutura de zi cu zi care îți poate îmbunătăți viața sexuală și îți asigură orgasme intense
sursa foto: Envato&TikTok

Cafeaua de dimineață poate face minuni pentru viața noastră sexuală, precizează specialiștii. Știm cu toții că o ceașcă de cafea bună ne poate scoate din starea de somnolență și ne dă energie pentru toată ziua. Recent, unele cercetări au arătat faptul că un impuls de cofeină poate face ca orgasmele să fie mai intense și să ne crească apetitul sexual. Iată ce au declarat experții! 

Cafeaua, un stimulent bun pentru viața sexuală

Multe persoane consumă cafea la prima oră a dimineții, pentru că oferă energie întreaga zi. Cu toate astea, anumite studii au arătat că efectul cafelei nu este doar cel de a crește nivelul de energie din organism. Această licoare magică este benefică și pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale.

Se pare că cofeina relaxează mușchii din zona genitală a femeilor, cât și a bărbaților, ceea ce permite ca sângele să circule mai bine. Astfel, erecția bărbaților devine mai puternică, iar partida de sex va fi mult mai intensă.

Citește și: Sexul de calitate, cheia fericirii la bătrânețe. Care este adevăratul motivul

Dr. Raj Karan, un celebru medic din străinătate , a explicat pe Tik-Tok modul în care substanța care se găsește în ceașca de cafea stimulează libidoul.

Această băutură poate duce la excitare

În doze mari, cofeina lărgește vasele de sânge și crește fluxul sanguin. Excitarea și orgasmele se bazează în mare măsură pe cantitatea de sânge care ajunge la organele sexuale ale bărbaților. Cu cât circulația este mai bună, cu atât mai mult flux merge către funcțiile sexuale și, prin urmare, cu atât mai multe șanse de a ajunge la o stare de excitare care pregătește terenul pentru un orgasm extraordinar.”, a declarat specialistul.

Din păcate, singurele cercetări aprofundate pe acest subiect au fost făcute pe șoareci.

„Studiul din 2005 a descoperit o corelație între cofeină și activitatea sexuală ridicată în rândul rozătoarelor. Nu putem fi pe deplin siguri că cofeina are același efect asupra organelor sexuale ale oamenilor. Cu toate acestea, cofeina este încă un stimulent, poate crește vigilența și ritmul cardiac, îi face pe oameni să fie mai activi”, a mai declarat Dr. Raj.

Citește și: Cafea cu dovleac, o simfonie de arome de toamnă. Cum să faci acasă pumpkin spice latte

Sursa: The Sun

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: