3 lucruri pe care să le faci dacă sexul cu partenerul nu este bun

Dacă tu și partenerul comunicați eficient, sexul se poate îmbunătăți. Iată ce poți face în acest sens.
  • Publicat:
3 lucruri pe care să le faci dacă sexul cu partenerul nu este bun
Foto: envato

Există șansa ca prima partidă de sex cu un nou partener să nu fie potrivit așteptărilor, dar asta nu trebuie să te descurajeze, pentru că ai nevoie de timp să te simți confortabil și să poți scăpa de inhibiții. Bineînțeles, dacă tu și partenerul comunicați eficient, sexul se poate îmbunătăți.

Încearcă să-ți liniștești mintea

La prima partidă de sex cu noul partener tinzi să pui mai multă presiune pe tine, mai ales că începi să-ți imaginezi cum ar trebui să decurgă lucrurile. Ideal ar fi să te concentrezi pe experiența în sine și să nu te mai gândești la experiențele trecute. Rămâi prezent și așa îți poți da seama dacă există sau nu chimie sexuală între voi.

Vorbiți referitor la ce vă doriți în dormitor

Sexul bun se obține în urma comunicării eficiente. Discutați până și cele mai mici detalii fără să vă rușinați și fără să vă răniți sentimentele. Cel mai bun lucru pe care-l poți face este să vorbești cu partenerul despre preferințele și dorințele sexuale. Spune-i ce te excită, care sunt zonele pe care vrei să-și concentreze atenția, dar mai ales lucrurile care nu-ți plac.

Sexul trebuie să fie plăcut și distractiv

Atunci când pui prea multă presiune pe tine, nu faci altceva decât să distrugi atmosfera. Cel mai probabil te gândești dacă partenerul te place, dacă îl satisfaci sau ce nu ar mai trebui să faci din experiențele trecute. Încearcă să ai o abordare mai jucăușă pentru a îmbunătăți atmosfera.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: