Obiceiul zilnic care îți va îmbunătăți simțitor relațiile cu cei din jur

  • Publicat:
Obiceiul zilnic care îți va îmbunătăți simțitor relațiile cu cei din jur
Sursa foto: pexels

Dacă vrei să te înțelegi din ce în ce mai bine cu cei apropiați sau dragi ție, SPUNE-LE CE SIMȚI. Da, este atât de simplu. Scrisul emoțional este cel mai nou experiment, dar și cel care aduce cu sine rezultate remarcabile, potrivit specialiștilor. 

Cu toții spunem lucruri frumoase fără să știm, însă, să le comunicăm. Cumpărăm copiilor noștri cadouri pentru a compensa lipsa timpului de calitate, investim în soluții rapide și ne luăm angajamente goale, fără a ne da seama că soluția este în mâinile noastre. Cheia unei relații de succes constă în întreținerea acesteia cu iubire și consecvență.

Un simplu obicei zilnic îți va schimba relațiile

Nu știi cum să începi? Scrie ceva ce ți s-a întâmplat recent cu o prietenă. Și nu, nu te judeca, fii blândă cu tine și lasă cuvintele să se aștearnă pe hârtie așa cum vin.

Ia acele idei care se agită în mintea ta și transpune-le într-o poveste. Sau într-o listă, o poezie sau orice formă de creație ți se potrivește mai bine ție. Un jurnal poate fi extrem de util!

Scrie zilnic în jurnal pentru a-ți îmbunătăți relațiile

Acest obiei aparent simplu, va avea un impact puternic în calitatea relațiilor tale, vei vedea! Nu le vei mai trata cu sperficialitate și vei vedea că atitudinea ta se va schimba. La fel și calitatea relațiilor tale, fie că vorbim de cele de prietenie, de cea de cuplu sau de cele interumane în general.

Ca orice drum în viață, să știi încotro te îndrepți reprezintă DOAR jumătate din drum pentru a și ajunge acolo!

Interacțiunile noastre de zi cu zi contrazic acest obiectiv, aici intervenind orgoliul, abilitățile precare se rezolvare a conflictelor, conflicte ce lasă uneori răni adânci în sufletele noastre.

Scrie zilnic în jurnalul tău și vei obține o nouă perspectivă asupra relațiilor cu cei dragi ție!

Citește și: Ce este un jurnal de manifestare și cum te poate ajuta el să-ți împlinești visurile?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân