De ce femeile puternice sunt mai abitir atrase de bărbații nepotriviți: 5 motive la care, cel mai probabil, nu te-ai fi gândit

  • Publicat:
De ce femeile puternice sunt mai abitir atrase de bărbații nepotriviți: 5 motive la care, cel mai probabil, nu te-ai fi gândit
sursa foto: shutterstock

Nu este ușor de explicat de ce aceste femei, puternice și sigure pe ele, se împiedică de bărbați total nepotriviți, care le rănesc și ajung să fle acă să sufere cumplit în relațiile cu aceștia. 

Motivele pentru care femeile puternice se îndrăgostesc de bărbații toxici

Cei de la The Minds Journal au identificat 5 dintre motivele cele mai des întâlnite pentru care femeile puternice se simt atrase de bărbați total nepotriviți și sfârșesc în relații deficitare. Iată care sunt acestea!

Sunt intimidante

Sunt încrezătoare și hotărâte, fapt ce ar putea descuraja sexul opus. Mulți bărbați nu se vor simți suficient de siguri pe ei pentru asemenea femei, context ce le-ar putea arunca pe ele în brațele celor mai nepotriviți bărbați (toxici, manipulatori, egoiști, șamd).

Citește și: 7 lucruri pe care femeile cu adevărat puternice le fac într-o relație de cuplu

Doresc să „repare” oameni

Da, doresc să îi salveze, să îi scoată din negură. Și nu că ar fi neapărat greșit să vezi ce e mai bun în oameni, chiar și-n pofida defectelor. Însă, adesea bărbații toxici profită de acest lucru.

Sunt mult prea independente

În general, acest gen de femei s-au bazat pe ele mult prea mult timp. Pentru un bărbat nepotrivit, acest lucru le poate face să pară prea stăpâne pe sine și prea independente. Dar, atât de atractive. De ce? Ei bine, bărbații aceștia au nevoie de femei puternice, care să aibă grijă de ei. De femei care să aibă mult de oferit.

Citește și: Ghidul femeii independente

Nu se consideră de cele mai multe ori suficiente

Poate că dintr-o sumedenie de motive, au ajuns la concluzia că oamenii nu sunt perfecți, că nu le au pe toate și că ar trebui să își mai coboare din standarde și pretenții. Și au sfârșit în brațele celor ce le-au rănit. Nu, ca femeie, indiferent de natura ta, ai nevoie de cineva care să fie atent, dedicat, implicat! Ai nevoie de o iubire sănătoasă!

Sunt obișnuite cu „muncă grea”

Femeile inteligente nu se plâng niciodată de greutățile pe care le întâmpină în viață. Mai mult, situațiile dificile reprezintă o provocare pentru ele. Așa se întâmplă și în cazul relațiilor de iubire. Pentru ele, un bărbat dificil, toxic, devine o țintă, o ambiție. Astfel că, în dragoste, ele nu vor ține cont de raționament și vor considera că oricât de greu le va fi, vor avea într-un final rezultate.

Surse: The Minds Journal, Business Insider, Psychology Today

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân