7 lucruri pe care femeile cu adevărat puternice le fac într-o relație de cuplu

  • Publicat:
7 lucruri pe care femeile cu adevărat puternice le fac într-o relație de cuplu
Sursa foto: shutterstock

Așa numitele femei alfa sunt partenere extraordinare. Independente. Luptătoare. Nu așteaptă să le pice din cer și muncesc pentru tot ce își doresc. Pentru ele, un bărbat este acolo doar pentru a le completa, nu pentru a le salva. Astăzi vom vorbi despre femeile cu adevarat puternice și despre modul în care ele se comportă într-o relație!

Lucruri pe care doar o femeie alfa le poate face în relația de cuplu

Are propria sa viață

Chiar și atunci când se îndrăgostește, ea nu își pierde capul. Trasează limite sănătoase și nu se pierde în relația de cuplu. Nu își uită nici prietenii, nici pasiunile și are propria sa identitate.

Citește și: Ce te face cu adevărat valoroasă, ca femeie?

Este loială partenerului său

Loialitatea este o caracteristică unică a femeilor puternice, a femeilor care vor și pretind ca partenerul lor să fie la fel de onest și dedicat relației. Ea alege doar ce vrea de la viață și nu renunță cu ușurință. Ea oferă ce are mai bun persoanei pe care o iubește.

Se iubește necondiționat

Femeile cu o stimă ridicată de sine și încrezătoare atrag doar nivelul de dragoste pe care ele însele și-l oferă. O femeie cu adevărat puternică e conștientă de calitățile sale alese și are aceleași așteptări și de la partener: ca el să le observe, să le onoreze și să le aprecieze.

Nu aleargă niciodată după un bărbat

Nu este genul de femeie care să sufoce vreun bărbat cu telefoane, mesaje, întâlniri, șamd. Ba dimpotrivă! Îi acordă spațiu și îi da timp, timpului! Lasă lucrurile în firescul lor și are răbdare că relația să evolueze de la sine, în mod natural, sănătos și matur.

Nu fuge de probleme, atunci când acestea apar

Atunci când situațiile devin dificile în relația de cuplu, ea nu dă bir cu fugiții. Caută soluții împreună cu partenerul său de viață și depășește obstacolele. Ea știe că o relație nu înseamnă doar momente plăcute, ci și momente mai puțin plăcute, cărora trebuie să le faci față. Pentru a construi, desigur, un cămin solid.

Citește și: 10 lucruri care te fac cu adevărat valoroasă în ochii bărbaților

Este hotărâtă și pretinde același lucru și de la partener

O femeie alfa își dorește alături un bărbat hotărât, sigur pe sine, puternic. Atât în sfera sentimentală, cât și-n zona profesională. Nu se mulțumește cu jumătăți de măsură și are așteptări imense de la omul de lângă ea. Doar alături de un bărbat asemeni ei ar putea construi. Iar ea își dorește să construiască!

Citește și: Adevăratele semne de bărbăție după care tânjește orice femeie

Vrea să împărtășească aceeași viziune cu partenerul său

Femeia puternică adoră provocările și se așteaptă că și jumătatea să să aibă aceeași atitudine față de găsirea unor soluții. Pentru ea, nu este nimic mai plăcut decât să fii pe aceeași lungime de undă cu iubitul/soțul!

Surse: Her norm, Times of India, Power of positivity

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Ce presupune o relație sănătoasă
Ce presupune o relație sănătoasă
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân