6 motive bune pentru care bărbaților le plac femeile inteligente

Adevărul este că bărbații adoră femeile inteligente. Iar dacă nu eșți convinsă de acest lucru, ți-am pregătit o lista cu 6 motive pentru care ei vor alege de fiecare dată inteligența la o femeie.
  • Publicat:
6 motive bune pentru care bărbaților le plac femeile inteligente
Foto: Shutterstock

Se spun multe lucruri despre bărbați și nu de puține ori am auzit spunându-se că preferă femeile mai puțin inteligente. Dar oare chiar o fi așa? Nici reprezentații sexului tare nu sunt de acord, darămite experții în relații! Iată 6 motive pentru care bărbații iubesc femeile inteligente! 

De ce le plac bărbaților femeile inteligente? Ce calități posedă acestea?

Femeile deștepte fac perioada de curtare mai interesantă

Se spune că nimic nu poate fi mai atractiv decât o femeie sigură pe ea, încrezătoare, cu o vibrație înaltă. Ei bine, domnilor le plac femeile din această categorie. Vânătoarea va fi mai incintanta, iar rezultatele mai satisfăcătoare!

Femeile inteligente pot ține pasul cu domnii

Cu siguranță și tu cunoști sintagma „În spatele oricărui bărbat puternic stă o femeie și mai puternică!”. Despre asta vorbim aici, despre femei cu capacitatea de a susține bărbatul la nevoie, despre cele cu potențial adevărat.

Femeile inteligente se pot descurca singure, sunt independente

Da, este flatant pentru un bărbat să vadă acest aspect și anume că femeia e pe picioarele sale, că se descurcă în orice situație și că nu depinde de nimeni. Desigur, bărbatului îi place să se simtă util în viață femeii, însă atunci când această demonstrează că își poate lua singură deciziile, el nu rămâne decât să aprecieze acest lucru, considerând-o pe femeie cu adevărat valoroasă.

Femeile inteligente îi fac pe ei parteneri mai buni

Dacă bărbatul și femeia sunt la fel de dotați din punct de vedere intelectual, ei bine, stima partenerului poate crește văzând cu ochii. Iar relația poate fi o reușită!

Femeile inteligente deschid uși și știu să vorbească

În această categorie de femei, intră cele diplomate, care știu în ce cercuri să se învârtă pentru a se afirma sau a rezolva diverse probleme fără prea multă agitație. Cele de neclintit atunci când vine vorba de luarea deciziilor importante.

Femeile inteligente au simțul umorului puternic dezvoltat

Se spune că o femeie cu capul pe umeri știe cum să se îngrijească și ce să-și cultive astfel încât ea să fie percepută de cei din exterior că fiind frumoasă. Ei bine, simțul umorului va fi întotdeauna un plus când ai de-a face cu un bărbat. Niciunui bărbat nu îi va plăcea o femeie posacă sau anostă.

Sursa: hernorm.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân