Ce vrea un bărbat de la o femeie? | Pastila de psiho

Săptămâna trecută am încercat să înțelegem ce vrea o femeie de la un bărbat. Acum, pentru că ne-ați scris și ați spus că doriți să aflați și ce vrea un bărbat de la o femeie, iată o pastilă de psiho dedicată cu colega noastră Bianca Poptean, psiholog.

 

În ceea ce privește înălțimea, un bărbat își dorește ca partenera lui să fie cu minimum 8 cm mai scundă decât el. În același timp, ei își doresc ca partenera lor să fie atractivă, pentru că da, bărbații sunt ființe vizuale. Însă, în afară de cele de mai sus, iată ce vrea un bărbat de la o femeie:

Să fie sigură pe ea și încrezătoare! Bărbații nu găsesc ca fiind attractive femeile care se plâng, cele neajutorate și cele care au tot timpul nevoie de ajutor.

Să înțeleagă importanța timpului separat (pentru hobby-uri și prieteni)! Pf, aici, ce-I drept, femeile au o problemă. Sunt anumite doamne și domnișoare care – se agață parcă prea mult de partener și ar vrea ca tot timpl liber al partenerului să-l petreacă cu ele. Asta, și pentru că n-au avut afecțiune în copilărie. Doamnelor, o relație sănătoasă presupune și timp împreună, dar și timp separate!

O altă doleanță a unui bărbat esta ca femeia de lângă el să fie feminine: adică relaxată, empatică, grațioasă, senzuală.

O altă calitate apreciată de bărbați este ca femeia să aibă simțul umorului. Să râdă la glumele partenerului și, neapărat, să nu fie supărăcioasă!

Alte calități pe care le caută un bărbat la o femeie ar fi: Să aibă valori și principii similare despre viață, Să fie o persoană de încredere.

Mai mult, un bărbat își dorește ca femeia de lângă el să îl respecte și, neapărat, să îi respecte limitele.

Apoi, e important să îl asculte, să îl sprijine.

Voi ce credeți că are nevoie un bărbat de la o femeie?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult