5 tipuri de sărut pe care bărbații le adoră

Vrei să îl înnebunești? Iată câteva tipuri de sărut care îl vor da peste cap! 
  • Publicat:
5 tipuri de sărut pe care bărbații le adoră
Sursa foto: shutterstock

Sărutul este cel mai frumos și mai intim gest care se întâmplă într-un cuplu. Și este cea mai frumoasă modalitate de a-ți arată dragostea pentru persoană iubita. Iată, așadar, câteva tipuri de sărut pe care bărbații le adoră! 

Fiecare dintre noi își exprimă în mod diferit emoțiile. Ține și de felul în care ne îmbrățișăm, de felul în care ne manifestăm emoțional, dar și de săruturi. Sărutul înseamnă o conexiune unică între doi parteneri, o modalitate de a spune ce simți fără prea multe cuvinte.

Vrei să îl înnebunești? Iată câteva tipuri de sărut care îl vor da peste cap!

Sărutul franțuzesc

E acel sărut extraordinar de intim în care buzele se unesc și limbile se contopesc. De ce place atât de tare bărbaților? Pentru că este un sărut pasional, care implică totuși și un element ludic și multă, multă intimitate.

Sărutul pe gât

Este una dintre cele mai intime forme de sărut deoarece indică apropiere, afecțiune, securitate. Semnifică dăruire totală și ce poate fi mai erotic de atât?!

Sărutul nevinovat

Așa-numitul pupic. Atât de simplu, dar atât de amețitor pentru bărbați. Sărutul nevinovat, spontan, oferit pe obraz, pe buze, sau chiar pe frunte poate fi un excelent afrodisiac pentru aceștia.

Sărutul cu o ușoară mușcătură

Este acel sărut pasional ce pornește de la o privire seducătoare a partenerei. Este demențial în opinia bărbaților întrucât duce spre o noapte pasională de dragoste de fiecare dată!

Sărutul de pe frunte

Este acel sărut oferit că o expresie a tandreței, a dragului, a blândeții. Bărbații adoră și acest din urmă sărut, pentru că sugerează protecție, siguranță, conexiune emoțională.

Însă, oricum ar fi el, sărutul nu este doar un gest sub care se ascunde un sentiment intens. Sărutul are și un excelent efect benefic asupra corpului și minții noastre! Practicați-l mai des! Și iubiți-vă partenerii!

Sursa: hernorm.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”