5 lucruri pe care bărbații adoră să le facă în intimitate

  • Publicat:
5 lucruri pe care bărbații adoră să le facă în intimitate
Sursa foto: shutterstock

Actul sexual este doar o parte ce vine la pachet cu intimitatea. Iată care sunt câteva dintre lucrurile pe care bărbații adoră să le facă în momentele intime. Multe te vor surprinde! 

5 lucruri pe care bărbații iubesc să le facă cu partenera în spațiul conjugal

Să te îmbrățișeze profund 

Poate că acesta este ultimul lucru la care te-ai fi gândit că ar putea satisface un bărbat, dar da! Iar motivul este simplu: când un bărbat își ține în brațe partenera, el se simte puternic, simte că o protejează, că îi oferă toată iubirea sa.

Citește și: Intimitatea emoțională, extrem de benefică în cuplu

Să primească un masaj bine meritat 

Dacă ai aptitudini, nu ezita să îi faci un masaj partenerului tău. Îl vei destinde, iar atmosfera dintre voi va deveni una extrem de intimă. Folosește uleiurile esențiale cu arome îmbietoare, câteva lumânărele și nu uita nici de un neglijee cu care să îl înnebunești! El va radia de fericire, iar conexiunea dintre voi va fi din ce în ce mai puternică.

Citește și: Masajul tantric, secretul conexiunii totale cu partenerul de cuplu

Să râdă copios

Să fii amuzantă ca femeie sau să nu iei lucrurile foarte în serios poate fi extrem de atractiv pentru un bărbat. Se va simți la rândul lui confortabil în prezența ta, fapt ce va închega legătură dintre voi doi.

Citește și: Râzi cât de mult poţi într-o zi – stimulează sănătatea fizică şi mentală

Să petreacă o zi întreagă în pat 

Ce poate fi mai plăcut sau mai relaxant decât o zi întreaga petrecută în pat? Cu cafea, cu mic dejun sau ceva de ronțăit, uitându-te toată ziua la seriale sau povestind diverse și râzând cu gură până la urechi?

Deconectați-va din când în când de la cotidian și de la stresul zilnic. Purtați-vă ca niște copii și savurați fiecare moment petrecut împreună.

Să povestească lucruri pe care nu le-au spus niciodată

Atunci când atmosfera este una intimă, ei bine, bărbații devin mult mai deschiși. Poate că îți va spune lucruri din copilăria sa, din trecutul său sau va împărtăși un hobby de care tu nu știai. Sau un secret pe care spera să îl ia în mormânt cu sine. Ascultă-l activ, fii prezentă, ține-l de mâna, zâmbește-i. Oricum ar fi, arată-te interesată de ce are de împărtășit. Relația dintre voi se va consolida astfel, iar legătura voastră va fi una indestructibilă.

Surse: NewSpring, WikiHow

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân