Masajul tantric, secretul conexiunii totale cu partenerul de cuplu

  • Publicat:
Masajul tantric, secretul conexiunii totale cu partenerul de cuplu
Sursa foto: shutterstock

O stare unică de relaxare fără bariere în cuplu, apropiere fizică și sufletească între cei doi parteneri, toate acestea sunt doar câteva dintre plusurile pe care le aduce cu sine masajul tantric practicat cu pricepere și îndemânare. 

Masajul tantric: ce este, în ce constă, ce beneficii are

Masajul tantric reprezintă o tehnică orientală, astăzi considerată o modalitate inedită de relaxare, de cunoaștere a partenerului, de explorare a intimității și de uniune totală.

La o primă vedere, acest tip de masaj poate părea ușor enigmatic, misterios. Însă, concret, definirea acestuia se traduce prin conexiune trup – suflet. 

Masajul tantric mizează foarte mult pe atingere, pe transfer de energie. Este asemeni unui fior, unei stări de incitare, stare pe care o resimți din cap și până-n picioare. Practicat cu pricepere este, poate, cea mai plăcută cale de a consolida relația de cuplu la nivel fizic, sexual, dar și spiritual.

Citește și: Masajul yoni sau cum să experimentezi masajul erotic, la tine acasă

Principalele beneficii ale masajului tantric

După cum vom vedea mai jos, beneficiile masajului tantric nu se rezumă doar la stimularea sexuală, ci și la obținerea unui sentiment de cunoaștere a propriului corp.

Așadar, masajul tantric:

  • ajută la vindecarea disfuncțiilor sexuale, ca de pildă ejacularea precoce, impotența sau lipsa libidoului
  • crește semnificativ timpul de erecție la bărbat
  • ameliorează stresul și anxietatea
  • îmbunătățește bunăstarea fizică și emoțională
  • sporește nivelul de concentrare

Masajul tantric, în egală măsură, este capabil să elibereze mintea, astfel încât să rămână doar senzația de bucurie, relaxare și plăcere. 

Citește și: Masajul erotic: secretul unei vieti sexuale fara probleme

Cum realizezi masajul tantric?

1. Se creează o atmosferă relaxantă

Pentru că relaxarea minții și a trupului să fie una deplină, dormitorul trebuie să fie curat, ordonat și fără elemente ce pot disturba (tv aprins, telefon, etc). Desigur, muzica ambientală este binevenită, la fel și lumânările parfumate sau uleiurile de corp.

2. Se folosesc uleiuri speciale de masaj

Pentru un masaj grozav, se recomandă folosirea uleiului, cele mai potrivite fiind cel de lavandă, cel de ylang-ylang sau cel de portocală.

Foarte important, uleiul nu se aplică direct pe piele, se încălzește în mâini și se masează ulterior ușor.

3. Se realizează un masaj ușor

Nu trebuie să faci mișcări bruște sau să apeși foarte tare, ba dimpotrivă. Mișcările pot fi senzuale și complexe. Masajul se realizează lent și trebuie savurat cu fiecare clipă. Folosește atât podul palmelor, cât și vârfurile degetelor. Se consideră că odată ce energia corpului este trezită și centrată pe zonele erogene, experiența trăită este una de împlinire, de eliberare totală, de extaz!

Surse: Mind Body Green, Insider, Art of Living

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân