Masajul yoni sau cum să experimentezi masajul erotic, la tine acasă

Masajul yoni este o practică sexuală din antichitate care implică stimularea vaginală. Află care sunt beneficiile și cum se practică.
  • Publicat:
Masajul yoni sau cum să experimentezi masajul erotic, la tine acasă
Foto: shutterstock

Dacă nu ai auzit încă de conceptul masajul yoni sau deja ai experimentat masajul vaginal, cu siguranță te-ar bucura să aflii că acesta are numeroase beneficii, atât pentru minte, cât și pentru corp. Îți punem la dispoziție un ghid prin care-ți explicăm atât beneficiile masajului yoni, cât și cum să îl practici corect astfel încât să te bucuri de această tehnică.

Ce este masajul yoni?

Masajul yoni este o practică sexuală din antichitate care implică stimularea vaginală. În sanscrită, acest termen înseamnă un portal sacru, iar istoria acestei practici este foarte apropiată de masajul tantric. În timp ce masajul erotic are la bază energia sexuală, în această situație nu este necesară atingerea orgasmului.

Care sunt beneficiile masajului yoni?

Masajul yoni vine la pachet cu multe beneficii senzaționale pentru sănătatea femeilor, iar asta pentru că te ajută să experimentezi o stimulare a zonei pelvine.

Sprijină sănătatea mentală

Yoni este o practică excelentă în tratarea anxietății și depresiei, iar asta pentru că te ajută să te conectezi profund cu tine și să-ți explorezi toate posibilitățile prin care poți obține plăcere.

Ajută la vindecare

Masajul yoni te poate ajuta să te vindeci de traumele sexuale. În cazul în care ai avut parte de experiențe sexuale negative, poți folosi această practică pentru a scăpa de anumite emoții și să-ți ajuți creierul să evite anumite conotații asociate aparatului genital feminin.

Îmbunătățește viața sexuală

Odată ce explorezi masajul yoni vei observa și o îmbunătățire în viața sexuală, iar asta pentru că prin stimularea vaginului vei începe să-ți cunoști corpul, să știi ce îți place și ce te face să te simți bine. Acest lucru este valabil atât în cazul în care ai un partener, cât și atunci când ești tu cu tine în dormitor.

Te bucuri de orgasme de calitate

Deși scopul acestei practici nu este de a atinge orgasmul, această tehnică te ajută să te bucuri de orgasme intense, iar asta pentru că înveți mai multe despre corpul tău și ai mai mult control asupra senzațiilor pe care le trăiești.

Te ajută dacă ai dureri în timpul sexului

Această practică pune accentul și pe exercițiile de respirație. În acest sens, mușchii vaginali sunt mult mai relaxați și te vei putea bucura de partide de sex lipsite de durere.

Cum să practici masajul yoni?

Înainte de toate trebuie să-ți pregătești atmosfera. Asta înseamnă că ai nevoie de așternuturi și perne care să te ajute să intri într-o stare de bine. Mai apoi, nu uita de uleiurile de masaj. Poți folosi chiar și uleiul de cocos. Un alt element esențial în această ecuație sunt lumânările parfumate. De asemenea, nu uita de muzică. Aceasta va veni ca o completare a atmosferei și te va ajuta să te relaxezi. În fond, de asta ai nevoie.

1. Pregătește-ți corpul

Este foarte important ca înainte de masajul yoni să îți cureți corpul. Un duș fierbinte te va ajuta să te relaxezi, dar și să te simți mult mai bine.

2. Fă exerciții de respirație

Poți opta pentru un exercițiu de respirație, care crezi că ți se potrivește, pe care să-l practici de trei ori înainte de a începe masajul yoni.

3. Trebuie să-ți atingi sânii

Folosește uleiul de masaj și masează-ți sânii. În felul acesta apare excitarea și te pregătești treptat să ajungi în zona vaginului pentru a practica acest masaj.

4. Cuprinde-ți vaginul în palme

Pentru a te obișnui cu senzația poți începe prin cuprinderea vaginului în palme. Astfel îți va fi mai ușor să te concentrezi asupra senzațiilor pe care le experimentezi.

5. Folosește mișcări circulare

Acum este momentul să-ți masezi clitorisul cu ajutorul mișcărilor circulare. Ideal este să începi cu atingeri delicate, iar asta pentru că multe femei sunt mai sensibile față de altele.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: