5 comportamente ale bărbatului care te iubește cu adevărat: dacă face aceste lucruri, nu va vrea să te piardă niciodată!

  • Publicat:
5 comportamente ale bărbatului care te iubește cu adevărat: dacă face aceste lucruri, nu va vrea să te piardă niciodată!
Sursa foto: pexels

De cele mai multe ori, capacitatea bărbaților de a-și exprima sentimentele în cuvinte este limitată, motiv pentru care femeile trebuie să își dea seama din gesturile acestora dacă sunt sau nu iubite, fără a aștepta declarații. Iată care sunt cele mai des întâlnite comportamente ale celui ce te iubește cu adevărat! 

5 moduri în care partenerul îți poate spune „Te iubesc” fără cuvinte

Își face timp pentru tine

Oricât de prins ar fi, oricât de mult ar avea de muncit, mereu își va face timp să te sune, să îți audă vocea, să știe de tine. E important.

Timpul este cel mai prețios lucru. Dacă îți oferă din timpul său, dacă își manifestă dorința de a te vedea chiar și atunci când aleargă sau responsabilitățile îl copleșesc, este cel ales. Este bărbatul tău și cel ce te iubește cu adevărat!

Ține minte chiar și cele mai mărunte detalii despre tine

Dacă va reține orice aspect din viața ta, de la micile boacăne pe care obișnuiai să le faci în copilărie și până la detalii pe care i le-ai împărtășit pasager, atunci înseamnă că îi pasă realmente de tine și că ești importantă pentru el.

Își da seama atunci când e ceva în neregulă cu tine

Poate că într-o zi te va durea capul, nu te vei simți așa bine sau pur și simplu vei fi tristă, pierdută. El își va da seama imediat. Și nu va rămâne nepăsător în fața problemelor cu care te confrunți. Va fi acolo cu o vorbă bună, cu un ceai cald, cu o mângâiere.

De cele mai multe ori nici nu va fi nevoie să îi spui cum te simți, căci el va părea că știe deja.

Citește și: 5 semne care arată că ți-ai găsit deja iubirea vieții

Nu se teme să se deschidă în fața ta

Chiar dacă este bărbat, are vulnerabilitățile și slăbiciunile sale. Dacă nu se teme să devină sensibil în fața ta, acest lucru nu poate însemna doar un singur lucru: că are încredere în tine și își pune sufletul în palmele tale. Fără nicio temere de judecată, de respingere sau abandon.

Îi pasă de tine chiar și atunci când aveți dispute sau discuții contradictorii

Firește că nu veți avea tot timpul aceleași păreri, impresii sau valori. Vor exista și momente mai tensionate, momente în care veți fi nervoși sau vă veți certa.

Dar chiar și așa, lui îi va păsa în continuare de nevoile tale, de bunăstarea ta și se va asigura chiar și-n pofida micilor divergente ca tu să fii bine, să te simți iubita, protejată. Și ce poate fi mai frumos de atât?

Se spune că iubirea este tot ce contează cu adevărat, însă primul pas în a construi relații sănătoase cărămidă cu cărămidă este acela de a ne dezvolta pe noi înșine. Abia când știm cine suntem, când știm unde ne îndreptăm, când am făcut pace cu noi înșine, cu tot ceea ce noi reprezentăm ca un tot, abia atunci vom ști să conturăm o legătură profundă, în deplin echilibru cu celălalt.

Surse: HautterFly, Her Way, Think Aloud

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân