5 moduri prin care îi poți arăta cât de mult înseamnă pentru tine fără a scoate un cuvânt

  • Publicat:
5 moduri prin care îi poți arăta cât de mult înseamnă pentru tine fără a scoate un cuvânt
Sursa foto: pexels

Multe femei spun că iubesc și prea puține și arată acest lucru. Poți arăta și admirație, și iubire, și afecțiune față de cineva fără a scoate un cuvânt. Cum? Iată câteva modalități! 

5 moduri de a-i arăta cât ții la el fără să verbalizezi asta

Lasă totul deoparte atunci când ești în preajma lui

Dacă iubitul tău are nevoie să fie ascultat, ascultă-l activ. Lasă telefonul, mesajele cu prietena cea mai bună sau serialul preferat. Nu da scroll în Facebook sau Instagram când el își deschide sufletul în fața ta și îți spune ce îl doare. Fii alături de el! Fii prezentă!

Întreabă-l mereu cum i-a fost ziua, mai ales atunci când îl vezi copleșit

Vrei ca el să simtă că e iubit? Atunci cum ajunge acasă, întreabă-l cum i-a fost ziua, cum se simte, dacă poți face ceva pentru el. Vei crește în ochii lui astfel.

Citește și: Cum poți cuceri un bărbat fără prea mult efort: 5 trucuri simple

Ajută-l la nevoie, chiar și atunci când nu îți cere acest lucru

Într-o relație de cuplu trebuie să fiți o echipă. El trebuie să îți fie sprijin în momentele tale dificile, iar tu trebuie să fii acolo atunci când el nu mai poate. Doar împreună trebuie să depășiți obstacolele pe care viața vi le scoate în cale. Iar o femeie pe care se poate baza este mană cerească pentru un bărbat!

Fă-ți timp pentru el

Sigur, se întâmplă să fii prinsă cu muncă, cu task-urile de la birou, cu problemele cotidiene sau cu cele care țin de casă, însă nu uita niciodată și de el. Nu permite monotoniei să se instaureze. Caută variante de timp petrecut în doi, fă-i mici surprize, fă-l să se simtă important!

Citește și: 6 lucruri pe care bărbații și-ar dori ca femeile să le facă mai des în relația de cuplu

Fii spontană în relația de cuplu

Viața poate deveni ternă atunci când totul este doar o rutină și nu se iese din niciun tipar. Adaugă un strop de spontaneitate din când în când, surprinde-l cu o cină romantică în doi sau cu două bilete la filmul preferat. Nu ați mai fost demult undeva doar voi doi? Alege o destinație care să va placă amândurora și mergeți câteva zile în vacanță! Arată că-ți pasă! Și te va iubi și trata regește!

Surse: Red Book Mag, Mind Body Green, Greatist

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân