Cum poți cuceri un bărbat fără prea mult efort: 5 trucuri simple

  • Publicat:
Cum poți cuceri un bărbat fără prea mult efort: 5 trucuri simple
Sursa foto: pexels

Simți că ți-ai pierdut farmecul feminin și nimic pare că nu se mai leagă în viața ta amoroasă? Nu îți face griji! Cu ajutorul acestor trucuri simple vei putea atrage din nou atenția bărbatului dorit. Iată care sunt acestea! 

Fă-l să te adore: trucuri care te ajută să cucerești orice bărbat

Ajută-l să te asocieze cu emoții pozitive

E deja știut, bărbații te plac pentru felul în care îi faci să se simtă, pentru felul în care se simt în preajma ta. Poți folosi, așadar, acest truc în favoarea ta, creând o emoție puternică și pozitivă în ceea ce îl privește pe el.

Conform studiilor, cea mai benefică emoție este plăcerea, urmată nestingherit de fericire. Când ești cu persoana dragă, încearcă să o faci să se simtă plăcută sau chiar fericită. Nu-ți va mai da drumul niciodată!

Citește și: 10 lucruri care te fac cu adevărat valoroasă în ochii bărbaților

Privește-l în ochi

Contactul vizual este atât de important într-o relație. Când privești pe cineva în ochi, îi transmiți subconștient că ești deschisă să îi primești afecțiunea, dar și să i-o oferi la rându-ți. Iar acest lucru poate fi copleșitor pentru mulți dintre bărbați.

Mai mult, privindu-l în ochi, desigur, îi va transmite și onestitate, transparență și încredere, ingrediente atât de vitale în construirea unei relații!

Citește și: Relația de iubire: 4 ingrediente esențiale

Adresează-i-te pe nume

Conform psihologilor, un bărbat care își aude numele venind din gură unei femei se simte flatat și instinctual atras de femeia respectivă. Astfel, ca să îl cucerești iremediabil, încearcă să i te adresezi pe nume. Se va simți importat. Și te va vedea și pe tine ca pe o parte importantă din viața sa. Încearcă!

Citește și: Atractivă în ochii bărbaților: 8 caracteristici care înnebunesc chiar și cel mai pretențios bărbat!

Exersează atingerile discrete

O atingere disceta pe braț, pe spate sau pe umăr va fi mereu seducătoare pentru aceștia. Cea mai bună ocazie este atunci când bărbatul spune o glumă, iar tu razi. Atingerea va părea atunci naturală și îi va transmite lui apreciere.

Atenție, însă! Atingerile mult prea evidente pot avea efectul contrar și pot îndepărta bărbatul.

Fii mereu cu zâmbetul pe buze!

Se spune că niciun bărbat nu va fi atras de o femeie ternă, posacă, mereu nervoasă sau abătută. Învață să te placi așa cum ești, să te accepți și să fii întotdeauna optimistă și plină de energie bună. Vei atrage astfel dragostea în viața ta precum un magnet, vei vedea!

Surse: Today, Science of People, Times of India

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân