Vaneaza vampirii energetici!

Vampirii energetici nu se trezesc noaptea din sicrie. Lucreaza in birou cu tine: sunt manageri bine platiti sau seful. Poate chiar imparti patul cu un vampir. Afla cum le vii de hac acestor „copii ai noptii“!
  • Publicat:
Vaneaza vampirii energetici!
Vaneaza vampirii energetici!

Vampirii energetici nu se trezesc noaptea din sicrie. Lucreaza in birou cu tine: sunt manageri bine platiti sau seful. Poate chiar imparti patul cu un vampir. Afla cum le vii de hac acestor „copii ai noptii”!

Vampirii antisociali
Sunt dependenti de senzatii tari. Ca toate tipurile de vam­piri, antisocialii iti prezinta o dilema: ei sunt Ferrari intr-o lume de Toyote, construiti pen­tru viteza si fiori. Cea mai buna protectie impotriva acestor vam­piri este sa ii recunosti inainte sa-si puna farmecele in functiune.

Vampirii dramatici
Traiesc pentru atentie si ac­cep­tare. Ei sunt niste oameni draguti care vor sa ajute. Daca pui la indoiala acest lucru, vei suferi. E uimitor ce de rele pot face oamenii de treaba. Te poti proteja profitand de calitatile lor de actori si scriindu-le un rol mai putin distructiv de jucat. Cu putina creativitate, poti evita sa fii ajutat „sa mori”.

Vampirii narcisisti
Vor sa isi traiasca fanteziile de grandomanie de a fi cel mai destept, cel mai talentat, cel mai bun in orice sens. In po­fida spuselor lor, vampirii nar­cisisti nu fac niciodata ceva ca­re sa nu ii ajute si pe ei in vreun fel. Atata vreme cat in­teresele tale si ale lor coincid, vor cre­de despre tine ca esti aproa­pe la fel de grozav ca si ei.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân