Semnele care îți confirmă că ai o mentalitate de campion

  • Publicat:
Semnele care îți confirmă că ai o mentalitate de campion

Ai admirat dintotdeauna acea forță de campion? Acel sentiment că poți realiza orice? Cum ar fi să realizezi că AI toate aceste lucruri în TINE? Și că acestea de-abia așteaptă să fie exploatate? Iată la ce să fii atent/ă!

Depui un efort, chiar și atunci când nu ești obligat/ă

O persoană obișnuită NU se implică mai mult decât e cazul. Nu își depășește condiția, stă în acea zona de confort… Se bucură de ceea ce are, atât cât are și nu depune un efort suplimentar.

La polul opus, ei bine la polul opus, un campion nu se teme să se implice, să dea ce e mai bun, să demonstreze că poate mai mult.

Îți asumi responsabilitatea propriilor acțiuni

Mentalitatea de campion te obligă să îți asumi atunci când greșești. Căci da, cu toții facem și greșeli. Dacă ai o astfel de gândire, din start ești câștigat/ă.

Știi deja că tu ești singura persoană responsabilă de bunăstarea ta

Oricât de mult te iubește o anumită persoană, ei bine, nu ea trebuie să fie responsabilă de propria-ți fericire, de propria-ți stare de bine. Tu ești singurul/a responsabil/a de asta. Așa că trebuie să înveți să te prioritizezi și să ai grijă de tine!

Vor exista momente în care îți vei sacrifica somnul

Odihna este importantă, te ajută să fii productiv/ă. Dar, dacă vei vrea să faci ceva în viață, va trebui să sacrifici din timp. Un antreprenor, de pildă, un lider, nu lucrează 8 ore/zi. Lucrează 12,14,16! Mai mult, un om de succes aleargă, se zbate, este într-o continuă ascensiune. Și da, pentru acest lucru se prea poate să doarmă și 4-5 ore/ noapte. Visul său îi dă putere să nu cedeze!

Realizezi că timpul prezent este tot ce ai

Un om delăsător lasă totul pe a doua zi. La polul opus, mentalitatea de campion nu doar că te împinge să rezolvi totul AZI și ACUM, ci te ajută înțelegi și că ziua de mâine nu este garantată pentru nimeni. Prezentul este tot ce ai și trebuie să profiți cât poți de el!

Citește și: Leadership: ce-ți trebuie pentru a fi un lider

FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân