Secretele celor mai frumoase femei. 5 trucuri de feminitate eternă

  • Publicat:
Secretele celor mai frumoase femei. 5 trucuri de feminitate eternă
Sursa foto: shutterstock

Suntem femei și ne place să fim admirate! Iubim complimentele și acea stare extrordinară pe care acestea le aduc cu sine. E felul nostru de-a funcționa.

Secretele feminității: 5 trucuri care te vor face să fii irezistibilă în ochii tuturor

Fie că te ocupi de copii și de soț sau conduci un business de succes, nu uita să fii femeie! Feminitatea este un element ce stă în primul rând în comportamentul tău, în atitudinea vis a vis de ceilalți, în gesturile tale și nu în ultimul rând, în aspectul tău fizic. Aceste detalii au o importanță imensă!

Iată 5 trucuri care te pot ajuta să îți pui în valoare feminitatea:

Poartă un total look elegant cel puțin o dată pe săptămână

Chiar dacă domeniul în care activezi nu îți impune această etichetă, alege să porți măcar odată pe săptămână haine care să îți avantajeze silueta și care să îți genereze acea stare de bine.

Pune-ți o fustă creion pe tine, o bluză din mătase, o pereche de sandale și bijuterii discrete, ia-ți iubitul sau prietenele și ieșiți în oraș! Stima de sine îți va crește semnificativ, iar tu te vei simți minunat în pielea ta.

Citește și: Activează-ți feminitatea interioară, cunoaște-te pe deplin!

Poartă tocuri

Caută perechea potrivită de pantofi, cea care să îți permită să poți stă comod ore în șir și îndrăznește să pășești încrezătoare! Tocurile înalte reprezintă acel atu de care tu, ca femeie, te poți bucura. Și de ce să nu o faci?

Îngrijește-ți cât de des poți părul, pielea și unghiile

Un aspect fără cusur ține și de o îngrijire optimă. Poate că nu vei avea timp în fiecare zi, însă măcar odată pe săptămâna, preocupă-te de aspectul tău. Fă o baie lungă, aplică-ți măști și tratamente pentru ten/păr, folosește uleiuri esențiale și ingrediente naturale și hidratează consumând cât mai multă apă, dar și fructe. Organismul tău se va revitaliza, iar tu vei străluci!

Nu uita nici de manichiura. La un prim contact vizual, aspectul mâinilor este cel ce ne „validează”. Este ca o carte de vizită. Ai grijă ce alegi să transmiți.

Citește și: Feminitatea, un cocteil biologic. Ce-i atrage pe bărbaţi?

Nu îți încărca fața cu make up

Un machiaj simplu și discret îți va pune întotdeauna în evidență trăsăturile. Să nu îți lipsească din portfard o cremă hidratantă bună, un fond de ten potrivit, un rimel sau un gloss. Aceste produse de bază te vor salva în orice situație! Învață să te machiezi discret, dar în așa fel încât să îți pui în evidență ochii, buzele sau ceea ce îți place cel mai mult la tine și te ajută să radiezi!

Nu neglija nici educația

Oricât ai fi de preocupată de aspectul tău fizic, găsește timp și pentru educație. Citește, ieși la teatru sau film, călătorește în lumea largă, experimentează, participă la cursuri de dezvoltare personală sau workshop-uri creative. Peste ani, îți vei mulțumi pentru femeia care ai devenit!

Citește și: Valeria Vîrlan: ”Feminitate nu înseamnă doar să pui tocuri și să flirtrezi”

Surse: Times of India, Melem, Bright Side

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân