Povestea unui chiropractician cu puteri vindecătoare: CSID.RO i-a testat capacitățile miraculoase

Un chirporactician din America a uimit lumea cu puterile lui vindecătoare.
  • Publicat:
Povestea unui chiropractician cu puteri vindecătoare: CSID.RO i-a testat capacitățile miraculoase

Auzisem povestea unui chiropractician care căpătase puteri miraculoase și când am aflat că vine în România, n-am stat pe gânduri să trimit un email pentru a realiza un interviu cu el. Auzisem, în demersurile legate de recuperarea băiatului meu cel mic născut prematur, de o metodă numită “reconectarea” inventată de acest american. Ceea ce am experimentat a fost extraordinar.

Chiropracticianul cu puteri miraculoase

Eric Pearl avea o carieră strălucită în Los Angeles de chiropractician. Dar, după o serie de întâmplări bizare printre care întâlnirea cu o ghicitoare ciudată, dar și o furtună pe o plajă în care expermentase un fulger foarte aproape de el, a observat că pacienții lui se vindecă nu doar din punct de vedere al kinetoterapiei. Bolile cronice se ameliorează, se simt mai bine și nu doar din punct de vedere al sănătății. Li se aliniază viață, devine armonioasă!

După ce a observat – și el, și pacienții – că afecțiuni precum epilepsie, paralizie cerebrală, cancer sau alte boli grave intră în remisie și dispar, a înțeles că s-a întâmplat ceva cu el, cu energia lui. A descoperit că deține niște frecvențe – pe care le-a numit reconective, de reconectare cu sursa – care vindecă oamenii.

Sprijinit de oameni de știință, Eric Pearl a făcut anumite studii pe aceste frecvențe de vindecare reconectivă, demonstrând puterea lor vindecătoare. Unul dintre studii, spune Eric Pearl în cartea lui “Reconectarea – vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine” (carte recomandată de Deepak Chopra sau Wayne Dyer) arată că 10 minute de vindecare reconectivă echivalează cu efectul asupra corpului a 2 ore de kinetoterapie.

Întâlnirea cu Eric Pearl

La prima vedere, Eric Pearl putea fi confundat cu un star de la Hollywood, în niciun caz cu un vindecător. Sau cu ce îmi închipuiam eu că este un vindecator. Bronzat, cu o perlă în ureche, pensat și vopsit impecabil, chiropracticianul povestea că pe o plajă, datorită unui fulger, căpătase puteri datorită cărora ridicase oamenii din scaunul cu rotile.

Pe vremea aceea credeam în orice mi-ar fi adus o speranță de recuperare a copilului meu cu hipoacuzie și bipareză spastică, deci ascultam cu gura deschisă povestea spusă de americanul cu alură hollyoodiană. Și era incredibilă.

Cursul de vindecare reconectivă

Nu numai că se transformase din chiropractician într-un vindecător, dar Eric Pearl cutreiera în lung și în lat lumea să îi învețe și pe alții cum să facă acest lucru, cum să activeze frecvențele vindecătoare în oricine, astfel încât acea persoană să poată fi cea mai bună variantă a sa, nu doar din punct de vedere al sănătății.

A fost interesant că, după interviu, Eric Pearl m-a întrebat dacă nu vreau să învăț și eu să practic această tehnică a reconectării și m-a invitat să-i stau alături în toate cele patru zile cât a predat în București. Experiența a fost fenomenală. Mărturiile oamenilor a căror viață se schimbase după ce apelaseră la un terapeut reconectiv erau copleșitoare. Erau sute de oameni ce susțineau în cor puterea extraordinară a acestor frecvențe vindecătoare.

De necrezut a fost când, după absolvirea cursurlui, în joacă, am aplicat ce învățasem de la Eric Pearl pe două prietene ce-și doreau foarte mult să li se împlinească două dorințe. Le-am făcut protocolul de 4 ședințe, cum învățasem și, coincidență sau nu, la vreo două luni după “tratament”, m-au sunat amândouă să-mi spună că ce-și doreau de ani de zile… s-a întâmplat. Ele au fost convinse că “tratamentul” lui Eric Pearl le-a ajutat. Evident că nu voi ști niciodată rolul pe care l-a avut hazardul, dar, recunosc, m-am speriat și n-am mai aplicat, de-atunci nimănui tratamentul chiropracticianului cu puteri vindecătoare!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”