Gândeşte pozitiv, exprimă-ţi emoţiile! Frumuseţea e dincolo de clişee!

Care este cea mai frumoasă perioadă a unei femei? Sau, când se simte o femeie cel mai frumoasă? Atunci când tinereţea oferă perfecţiune chipului sau la maturitate când în spatele fiecărui rid se ascunde un zâmbet, o trăire, o emoţie?
  • Publicat:
  • Actualizat:
Gândeşte pozitiv, exprimă-ţi emoţiile! Frumuseţea e dincolo de clişee!

Care este cea mai frumoasă perioadă a unei femei? Sau, când se simte o femeie cel mai frumoasă?

Atunci când tinereţea oferă perfecţiune chipului sau la maturitate când în spatele fiecărui rid se ascunde un zâmbet, o trăire, o emoţie?

Evident că tinereţea are atuul prospeţimii, al ingenuităţii şi al dorinţei de a schimba lumea. Însă, odată ajunse la maturitate, femeile, datorită experienţelor trăite, înţeleg cât de mult se reflectă pe chip frumuseţea interioară, felul în care au păşit prin viaţă, cum au trecut prin ea.

Pentru că “Omul este produsul gândurilor lui, el devine ceea ce gândeşte”, aşa cum spunea cândva Mahatma Ghandi. Deci, gândiţi pozitiv şi priviţi viaţa cu zâmbetul pe buze! Cu bune şi cu rele, cu momente care îţi taie respiraţia şi clipe care te fac să devii mai înţeleaptă, viaţa este o călătorie atât de frumoasă! Cu încredere în forţa ta interioară, orice aparentă piedică se transformă într-o lecţie de viaţă.

Iar seara când te uiţi în oglindă ştii că în spatele fiecărui rid stă o experienţă minunată ce te-a făcut să râzi cu lacrimi sau să înveţi să devii mai înţeleaptă. Ştii că frumuseţea se numără şi în liniile fine din jurul ochilor pe care le ai pentru că în spatele lor se ascund sute de momente care te-au emoţionat şi te-au făcut să visezi.

Bucură-te de viaţă! Gândeşte pozitiv! Adună clipe care te fac să râzi cu gura până la urechi. Joacă-te! Ai încredere în tine şi în ceea ce îţi aduce viaţa. Trăieşte şi colecţionează amintiri. Şi lasă grija ridurilor. Fiecare rid, fiecare marcă a frumuseţii impregnată de timp pe chipul nostru este un motiv să zâmbim. Viaţa nu este decât o călătorie spre propria descoperire şi un drum ce te va duce, cu siguranţă, către cea mai bună versiune a ta.

Deci, până la urmă, ce crezi, nu-i aşa că şi frumuseţea la maturitate poate concura cu cea neatinsă de trecerea timpului? Sau, oare, femeia de peste 35 de ani nu este mult mai fermecătoare datorită experienţelor ce i-au modelat caracterul şi i-au oferit muuulte zâmbete?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân