O zi de feminitate

Oana Stoianovici te invită pe 14 martie la o zi de feminitate. O zi în care să te redescoperi, să îţi reaminteşti cine eşti cu adevărat.
  • Publicat:
O zi de feminitate

Oana Stoianovici te invită pe 14 martie la o zi de feminitate. O zi în care să te redescoperi, să îţi reaminteşti cine eşti cu adevărat.

Care a fost ultima zi pe care ţi-ai acordat-o în totalitate ţie? Nu ziua ta de naştere sau orice altă aniversare. O zi doar pentru tine, în care să îţi reîncarci bateriile. Să îţi aminteşti cine eşti. Să descoperi că poţi mai mult decât credeai. Să străluceşti. Pentru că eşti femeie.

Promisiunea Oanei este că, la finalul zilei de feminitate, te vei reîndrăgosti de tine.

Oana Stoianovici crede că chintesenţa feminităţii se poate defini prin trei lucruri – respect de sine, o senzualitate asumată şi fim iubire.

Ce determină o femeie să-şi poarte dansul feminităţii sale plenar este în primul rând respectul de sine. Să ştii cine eşti şi ce eşti, îţi oferă libertate şi puterea de a primi de la viaţă ce vrei, nu ce îţi oferă.

Să ştii să ai grijă constant de ţine şi de frumuseţea ta că femeie, să nu pierzi voiciunea din ochi şi mersul de pisică este parte din savoare cu care reuşeşti să înfrumuseţezi totul în jur.

Să nu uiţi că iubirea este ce mai puternică declaraţie pe care o poţi oferi şi că ea nu este dedicată unei singure personae, ci vieţii şi tuturor întâmplărilor, oamenilor şi fiinţelor dragi ţie, te transformă pe tine femeie, într-o binecuvântare.

Oana Stoianovici este coach transformaţional. Are peste 11 ani experienţă în programe de leadership şi vindecare a traumei. A studiat tehnologii transformaţionale în Statele Unite ale Americii şi a condus programe şi antrenamente pentru peste 2000 de participanţi din lumea întreagă. În ultimii ani s-a concentrat asupra practicilor de vindecare cuantică a traumei, a călătorit şi a primit iniţieri din partea multor maeştri spirituali. A dezvoltat workshopuri experienţiale care sprijină participanţii să depăşească anumite condiţionări ale trecutului şi să îşi împlinească intenţiile şi aspiraţiile. Şi, în plus, realizează workshopuri de iniţiere în tainele feminităţii sacre.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”